Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ježíši, tak už toho Zemana neřešte a máte klid:-)

4 0
možnosti
JT

J59i54r28i 39T60i12c16h32y

7. 3. 2018 16:50

Na inauguraci nejste pozvan, ani se na ni divat nemusite. Ze nejste zastancem Zemana je vase svobodna volba, ale uchylovat se ke sprostarnam vuci prezidentovi vam nedava dobrou vizitku.

3 0
možnosti
KM

Vás sem taky nikdo nepozval a blog číst nemusíte.

3 5
možnosti
EH

Taky budu bojkotovat inauguraci. Ceremonie jsem neměla ráda za komoušů a nepotrpím si na ně ani teď.

Akorát jako volič MZ, nebude mít můj bojkot přídech boje za demokracii. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Ale jen si to užijte doma u TV. Už za tu snahu, co jste projevoval při psaní komentářů. Prosím, inaugurace za komoušů nic moc, ale teď tam přeci žádní komunisté nebudou! ;-D

4 3
možnosti
MS

Dívat se v TV na inauguraci prezidenta a opět poslouchat jeho lži o tom, jak bude prezidentem všech 10 miliónů a jak se bude snažit stmelit celý národ, to může jen skutečně otrlý člověk. :-/

10 4
možnosti
MS

Co se vám na tom nelíbí pane Hermánku ? Nesliboval toto při své první inauguraci, aby to pak vše flagrantně porušil? :-P

3 0
možnosti
MB

Říkám si, co by říkali Přemyslovci v den inaugurace ! Barák máme plný, asi nějaká oslava. Zřejmě dobrá bitva - větší území. Jdeme taky slavit. Proč je všude nepořádek - po schodech sláma ? Jak to, že v našem úctyhodném sálu se to hemží štolby a podkoními ? Kde jsou rytíři, šlechta a výkvět národa ? Kdo to sedí vepředu ? - Prý se zove - Zeman z Vysočiny ! Asi jsme blbě, nějaký trh koní, či co ... !:-)

3 2
možnosti
EH

Úsměvné vzhledem k tomu, že líčíte dobu, kdy byste našel v hlavním sále kromě pánů a rytířů i slámu, štolbu i dobytek. :-)

2 0
možnosti
Foto

na podobné akce prezident zve lidi podle protokolu, postavení a funkce, nikoliv podle osobních preferencí.

A to pan Zeman neumí. Proto ty reakce.

4 1
možnosti
Foto

Předseda Sněmovny Radek Vondráček uvedl, že Sněmovna zve na společnou schůzi všechny poslance, senátory a členy vlády. "Ostatní jsou hosté a hostitelem je Pražský hrad. Seznam hostů nemám k dispozici, nevím, kdo pozván byl a nebyl," sdělil s tím, že je to obvyklá praxe po roce 1989.

2 0
možnosti
Foto

Všechno to začal Zeman tím, že na některé oslavy na Hradě pozval jen některé rektory. Ty, co neměl rád, prostě nepozval. A tak ti pozvaní rektoři začali být solidární s těmi nepozvanými a nepřišli také.

5 0
možnosti
Foto

Tak to samozřejmě nezačalo. Začalo to tím, že rektor Brněnské univerzity Mikuláš Bek nepovolil na své univerzitě prezidentu Zemanovi promluvit.

Zeman se napružil, žádal omluvu, té se mu nedostalo, tak Beka a ještě jednoho rektora z ČB nepozval a začala válka.

5 3
možnosti
KN

Zdeňku, svůj bojkot inaugurace přestaňte řešit, Zeman Vás prostě nepozval. Zkuste to přijmout.

Raději napište další blog.

3 1
možnosti
Foto

Ale Vás jistě pozval! :-P

1 3
možnosti
VB

Někdo zpochybňuje právo rektorů nejít na inauguraci ? To snad je samozřejmé. Stejně tak je ale demokratické je tedy nepozvat,

5 2
možnosti
VH

Existuje cosi jako "společenská povinnost". Mezi ně patří pozvat na jisté oficiality jisté osobnosti. (V případě inangurace mezi ně patří např. členové vlády, předsedové ÚS a nejvyšších soudů, poslanci, senátoři rektoři VS, nejvyšší představitelé církví, vedoucí zastupitelských misí atd.) Hulváti, nafoukanci, pomstychtiví - prostě lidé bez morálky ovšem na takové drobnosti nedbají. Proč také, když si mohou i Ústavu vykládat po svém.

2 0
možnosti
Foto

Rektoři mají s prezidentem osobní spor a neuvědomují si, jaký je správný klovací pořádek.

2 0
možnosti