Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Krchel

4. 8. 2010 7:17
Malé doplnění...

Máte zajímavé postřehy. Nicméně chodím okolo zmíněné bioprodejny každý den do práce a žádná značka pro invalidy tam není. Je tam pouze na zemi namalovaný oranžový pruh pro dočasné stání.....

0 0
možnosti
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

3. 8. 2010 23:14
no jestli jen na minutku zastavil

odskočil koupit něco na zuba hned se vrátil, tak nevidím problém. Nikomu defacto místo nezabíral.

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

3. 8. 2010 23:02
Pane Hořejší, máte zajisté pravdu ...

... to víte, tady v Česku ještě žijeme na stromech a ti bohatší v jeskyních.

      Vraťte se do brusele a zůstaňte tam do smrti smrťoucí. Rád na Váš tamnější pobyt přispívám.

0 0
možnosti
I

Imperator.Caligula

3. 8. 2010 19:02
Kdyby jenom kancléř...

V neděli jedu na nákup do Tesca. Odbočím na parkoviště, přede mnou odbočilo ještě jiné auto. Tak jsem čekal, že zabere volné místo cca 5-6 pozic od počátku parkovací řady. Omyl. Hvízdnul to hned na první zkraje, vyhrazené pro invalidy. Opravdu by jej těch 10.15 metrů zabilo? No, pozitivum bylo, že jsem si tam postavil auto já;-).

Tímto banálním minipříběhem z každodenního života jsem chtěl připomenout, že arogance není vlastní jenom "big bossům", ale že jí trpí i "obyčejní" lidé, že tedy nemusí nutně souviset s velikostí penisu, konta, auta... jenom je u těch s velkým autem a malým penisem ;-D více vidět.

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

3. 8. 2010 20:15
Re: Kdyby jenom kancléř...

Taky přidám jednu příhodu(opravdu se stala - na psí uši).K nejmenovanému obch. centru v jednom velkém městě v ČR patří i fitness.Vstup do fitka je hned vedle hlavního  vchodu do obch centra a u vchodu jsou čtyři místa věnovaná invalidům.Už několikrát se mi stalo,že jsem zahlédl na místě pro invalidy parkovat majitele bílého Bentley,který si drze dal před přední sklo u řidiče cedulku s vyznačeným vozíkem a následně se vydal se sportovní taškou přes rameno zvyšovat svou kondičku do fitka.

Fakt nikomu to Bentley nezávidím.Já bych se do toho při své "šikovnosti" bál i sednout abych to hned nepoškrábal.Vadí mi ta drzost dotyčných lidí a bezmoc proti těmhle šmejdům něco udělat.Korupce a úplatky holt v týhle zemi jsou tak zakořeněné,že to bude trvat celé generace než se lidi začnou chovat alespon částečně tak jako ve vyspělém světě.Zatím máme co se týče morálky bohužel blíž na Balkán a nebo do Moskvy než do civilizovaného světa.

0 0
možnosti
C

Chytry.Kocour

3. 8. 2010 18:45
fajn,sednu za volant..

bez řidičáku!

0 0
možnosti
S

sedici

3. 8. 2010 18:14
Tak

Konkretne to parkovani na mistech pro invalidy je dost velky problem zdejsi kultury. Tihle lide si neuvedomi nakolik omezi mrzaky tim, ze jim obsadi to misto o cca metr sirsi. Opravdu tu chybi osveta.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

3. 8. 2010 18:07
Ovšem

Italové jsou v průměru coby řidiči někde jinde.EU

0 0
možnosti
JB

jejda to jsem ja

3. 8. 2010 16:50
Chyba je v nás.......tak sem lezte!!!

Děkuji, že napíšete co je normální......což ovšem evidentně ne pro všechny mé drahé spoluobčany. Chápu, že je lepší, když se budeme tvářit, že je všechno v pořádku. A Vy co tvrdíte, že není, jděte jinam!!!! Já si pamatuji, že kdysi dávno mě některé věci připadali normální (ve jménu třídního boje). No vidíte a najednou všichni vědí, že to bylo špatně. Musel jim někdo napovědět. Ale vždyť pro některé lidi-národy je třeba obřízka naprosto normální úkon. A tak nezbývá než doufat, že když bude daleko víc lidí poukazovat na nenormálnost těchto jednání, postupně pochopí i další. A nebo až vymřou agresivní blbci.......ale toho se nikdo z nás nedožije.:-):-):-)

0 0
možnosti
JP

johnpeters

3. 8. 2010 16:47
Pomněte,milý autore,

že zákony a předpisy platí v Čechách jen pro obyčejné lidi...Ryba smrdí od hlavy!A s tou Šumavou si už nějak poradí!John Peters,Hory Matky Boží,Šumava.Schade...

0 0
možnosti
T

toad

3. 8. 2010 16:31
Vítejte v Česku,

zemi rozvinutého kapitalismu roku 1848. Buďte rád, že jste jinde. Mám ukrutný strach a smutek z toho, že lepší už to tady nebude. :-(

0 0
možnosti