Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

ratje

2. 6. 2010 10:01
Michelin *

Ja jsem hlavne zvedava, co zase provede kouzelnik Leterme – chvilku tvrdi, ze kandidovat nebude a dnes zase, ze moznost byt znovu premierem uplne nevylucuje.

Docela by me zajimal ten seznam Michelinskych restauraci. Predem diky za zaslani  na piskomil.arnost@centrum.cz

Lucie

0 0
možnosti
MM

maryfox

1. 6. 2010 17:23
Větší plat má

má například paní Paroubková.5,5 mil. byt není problém.I bez strýce Vika.   ;-D;-D

0 0
možnosti
PP

ippokorny

1. 6. 2010 12:16
Doporučuji jiný název, třeba Česko a belgické volby

Zajímavé, kolik má u nás úředníků plat větší než předseda vlády? Nevím. Kolik lidí ve veřejné sféře zaměstnává své potomky, malá domů, určitě poslanci. A kolik dětí je zaměstnáno za protislužbu, já znal jednoho ředitele, co pronajal státní místnosti firmě a přidal dceru (jako v pohádce, ale naopak, v pohádce se dává princezna a půl králosvtví k tomu, zde se dalo půl budovy a dceru k tomu). P.P.

0 0
možnosti
Z

zeman

1. 6. 2010 9:19
Volby.

Volby v Belgii, to je důležitý téma! Haha.;-D

0 0
možnosti
PP

black_gamespot

1. 6. 2010 9:43
Re: Volby.

Taky nemyslim, ze to strhne vlnu zajmu :) Nicmene ta poznamka tykajici se eurouredniku, ktery platime z nasich dani, je aktualni. My tady muzeme setrit jak chceme, kdyz si byrokrati v Bruselu vytrvale zakladaj novy instituce a regulacni urady. A pri tom si taktez zvysujou platy, samozrejme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1336x
Zdravím z Bruselu. V euroměstě žije asi 30 tisíc euroúředníků, kteří jsou téměř tak inteligentní a bystří, jak o sobě sami tvrdí. Jelikož ovšem prakticky neexistují žádné cíle, kterých by mohli samostatně dosáhnout, jejich vysoké IQ je zaměřeno pouze a jen na to, aby se vyhnuli chybám. A podle toho to vypadá (James Hacker, mírně pozměněno). www.bruselska-spojka.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy