Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Antonín, topič

21. 6. 2011 14:00
Jak nakupuje Jan Veselý:

"Tuhle jsem v letáku našel jakési šunkové či jaké to párečky za velmi nízkou cenu.Chvátám tedy do Lidlu, koupím za neskutečný/nízký/ peníz snad půl kila jakýchsi párečků.A doma jsem vzal lupu a hledal cože to vlastně jím.A nestačil jsem koukat.Ať jsem na obale hledal sebepečlivěji o mase nebyla ani zmínka.Ale zato tam bylo pro mě do té doby zcela neznámé písmenko E a za ním číslička.Tak jsem si je schválně vypsal.Celkem jich tam bylo no nelžu vám 14.14xE a jakési čísla.Skočím na net a již hledám cože ta éčka jsou.No je to všechno možné jenom ne maso.Chvátám do Sparu koupím stejnej produkt/tedy podle balení a obrázku/a ejhle tam bylo písmenko E jen 4x.Tak může mi to pan Lidl nějak vysvětlit??Asi nikoliv že??Takže Lidl nebrat.Myslím že stejně bych dopadl u jakéhokoliv zboží"

--

;-D;-D

0 0
možnosti
M

Maros1980

16. 6. 2011 21:51
práce s informacemi, kritické uvažování, IQ úředníků a Plzeň

Člověče, berete si do pusy IQ těch v Bruselu - viz vaše motto. A přitom věříte informacím, které se válejí na intrenetu. Slyšel jste někdy, že informaci je třeba ověřit? Třeba ze dvou nezávislých zdrojů? Abyste za chvíli nezahrnul do blogu fakta ze spamu, který přistál v mailu. Zkuste samostatné myslění, to přináší řešení, jak zpívá jedna česká píseň. A ještě něco - nevím, co říkal manažer značky korporace, ale vím jistě, že nebudu vežit lžím, které o mojí plzni šíří po internetu konkurence. Takže Prazdroj sice v polsku nevaří, ale i když vařili, tak nedováželi. Polskou lahev mám ve sbírce, na etiketě je jasně napsané, že to vaří Kompania Piwowarska.

0 0
možnosti
U

upper

17. 6. 2011 0:23
Re: práce s informacemi, kritické uvažování, IQ úředníků a Plzeň

pošlu do mailu

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

16. 6. 2011 9:50
S těma autama je to jednoduché,

kupujte je v Německu.

0 0
možnosti
A

alte

15. 6. 2011 22:41
to už jsem tu psala já a líp "Česko - kompost Evropy"

kolego, nic ve zlém, ale na podobné téma jsem tu měla blog před nedávnem já,!!  "Česko - kompost Evropy", a myslím že jsem to napsala líp než vy:-P, Alterová.

0 0
možnosti
U

upper

15. 6. 2011 23:11
Re: to už jsem tu psala já a líp "Česko - kompost Evropy"

ok. a co navrhuješ, Andreo. Měl bych to svoje smazat? :)

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

15. 6. 2011 20:19
Chyba La Vky.

Zboží zde je dražší než Tam. Někdy je, pravda, horší, někdy stejné.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

15. 6. 2011 19:49
mám jiný názor

dle průzkumů, které jsem před časem viděl, stojí většina naprosto stejných výrobkůvíce v ČR než Německu (jogurty, máslo...). Proč neplatíme mín? Podotýkám, že věřím tomu, že pro nás mají horší suroviny Proč třena elektřina je v Německu cca 3x levnější než u nás??

0 0
možnosti
K

Kitten

15. 6. 2011 18:17
Udělá někdo seznam - přihlašuji krmivo Royal Canin

Jen trochu chytří majitelé psů a koček už dávno ví, že oficiální dovozce do ČR vozí kvalitní ve Francii vyrobená krmiva Royal Canin, protože oficiálně nás přifařili k západu. A neoficiální podvodník tady "se slevou" dováží podřadné zboží ve stejných pytlících, vyrobené stejnou nadnárodní společností  v Polsku, ovšem určené pro východ, ve zcela jiné kvalitativní třídě, už na první pohled. Neodborník však podle obalu nemá šanci rozeznat.

Z výrobků pro lidi je zářným příkladem kdysi skvělá švýcarská čokoláda Milka, nyní ve skoro shodném obalu nechutná mazlavá hmota taktéž nadnárodně vyráběná v Polsku, zhusta označována Vyrobeno v EU.

Pokud má někdo čas a chuť udělat stránky s takovými informacemi, určitě by měl hodně práce a velkou návštěvnost. Mnoha z nás by pomohl vyznat se na trhu, ať si neničíme zdraví.

1 0
možnosti
TG

Tommy Gun

15. 6. 2011 19:47
Re: Udělá někdo seznam - přihlašuji krmivo Royal Canin

Ty stránky jsou supr nápad. Něco jako zákaznické wikileaks.

0 0
možnosti
MF

falm

15. 6. 2011 17:23
Z Bruselu

se to dobře káže voda a pije víno. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 236
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1336x
Zdravím z Bruselu. V euroměstě žije asi 30 tisíc euroúředníků, kteří jsou téměř tak inteligentní a bystří, jak o sobě sami tvrdí. Jelikož ovšem prakticky neexistují žádné cíle, kterých by mohli samostatně dosáhnout, jejich vysoké IQ je zaměřeno pouze a jen na to, aby se vyhnuli chybám. A podle toho to vypadá (James Hacker, mírně pozměněno). www.bruselska-spojka.cz

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy