Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

shanelec

14. 2. 2011 8:40
Nebraňme gaunery se zbraní !!!

Vážený pane Horálku,

myslím si, že normální je neohrožovat okolí střelnou zbraní. Pakliže se takové kriminální a nebezpečné  situace někdo dopouští, měl by si být vědom následků, které z této situace mohou plynout a to i té nejkrajnější a nenávratné.

Podle Vás by asi bylo lepší, kdyby se policisté nechali sami zastřelit, popřípadě nechali šílencem zastřelit jiné neviné lidi v okolí?  Zajímalo by mě, jaký blog byste napsal potom. Já osobně se přikláním k takovým zákonům, které by zásah policistů podpořily a  nezpochybňovaly. Bohužel zatím naše zákony nahrávají více zlodějům, lupičům a vrahům a obyčejný člověk i policisté jsou až druzí. 

Vladimír Shánělec

0 0
možnosti
KV

_-1-_

11. 2. 2011 23:28
Samozřejmě, že mohou ....

Nejenom, že mohou .... jsou situace, kdy to musí udělat!

0 0
možnosti
S

Semper..

11. 2. 2011 23:21
Jo, mít Mubarak takovou policii "revoluce" by nebyla

egyptská policie bylo schodná přetáhnout fejsbúbúkmagory leda bambusovým prutem...R^

0 0
možnosti
S

Semper..

11. 2. 2011 23:22
Re: Jo, mít Mubarak takovou policii "revoluce" by nebyla

errata : schopna

0 0
možnosti
VT

hinny

11. 2. 2011 20:00
myslím si, že tentokrát je to jasné

to agresivní individum (o člověku se mluvit nedá) vytáhlo na policajta pistoli = jsem rád že mu policajt hned ustřelil palici a ne naopak - takového policajta by byla škoda

0 0
možnosti
VV

Bílý rytíř

11. 2. 2011 18:56
Vážený,

nestačilo pouze napsat, že policii nemáte rád? Copak? Šlápla do vás? Jinak si totiž nedovedu představit vaši nenávistnou hromadu blábolů. Kluci ze zásahovky určitě nejsou nějací kovbojové, kteří střílí na potkání. Ačkoliv zasahují proti zvláště nebezpečným pachatelům, tak na střelbu dojde málokdy. V tomto případě toho grázla určitě sejmuli oprávněně. Tak si dál listujte v bibli a až na vás nějaký drban vystartuje, tak ne abyste volal četníky! Pomodlete se.

 

0 0
možnosti
D

Draggo

11. 2. 2011 19:17
Re: Vážený,

A on nekdo s mozkem muze mit nasi slavnou policii rad? Ja bych jim naopak sebral zbrane uplne, protoze s nima dosud nadelali vic skody jak uzitku. Bud zastreli nekoho nezucastneho nebo se postrili mezi sebou. Zbrane by mela mit jen zasahovka, kde by mel byt sakra prisny vyber. Jen pendreky, na vic nemaji.:-P

0 0
možnosti
C

Curchod

11. 2. 2011 18:29
HORŠÍ NEŽ VE STÁTECH

Myslím, že je to přesné a moje pocity jsou podobné. Hned jak jsem tu zprávu uslyšel, byla moje reakce: Zase ti hajzlíci někoho zastřelili úplně zbytečně. Co to bylo za zbraň, co měl ten chudák v ruce se už nikdy nedovíme. Mohla to být špuntovka. Jako vždy inspekce šetří a nevyšetří a psychopati policajti budou s vědomím beztrestnosti dál škodit a zabíjet.

0 0
možnosti
KSD

krokodýlův smrdutý dech

11. 2. 2011 18:36
Re: HORŠÍ NEŽ VE STÁTECH

Úplně zbytečně? Takže správně měli počkat, jestli začne střílet? Jestli ho vyzvali k odhození zbraně a on neuposlechl, nebylo na co čekat...

0 0
možnosti
KSD

krokodýlův smrdutý dech

11. 2. 2011 17:44
To je ale úderná agitka

plná naprosto neprůstřelně podložených argumentů. Ach jo...

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

11. 2. 2011 17:41
OK, pochopím, že se může stát přehmat, ale

důležitější je to, že kdokoliv se začne chovat mimo meze slušnosti, musí počítat s následky - zloděj, lupič, násilník, vrah atd.

On totiž je tím, kdo svých chováním vyvolává reakci, ke které by jinak vlbec nedošlo.

Jesliže půjdu vyloupit banku, pak logicky mi musí docvaknout, že to nemusí dopadnout podle mých představ.

Takže jsem na straně policie. Ona to totiž nemá v tomto právním chaosu jednoduché, takže občas něco ujede. Např. to, co si dovolí lidi k policii u nás, by třeba v Rakousku nebo Německu vůbec nebylo myslitelné. Tam mají policisti docela vysoký respekt veřejnosti, byť se jim občas taky stane nějaký omyl.

0 0
možnosti
MN

mirni

11. 2. 2011 17:39
ted jsem si vzpomnel na to co rikal pan Paumer o obetech

bratri Masinu ...." proste byli v nespravny cas na nespravnem miste..." a autorovi bych jeste doporucoval aby si precetl zakon o policii kde najde i pouziti zbrane. Aby si uvedomil ze paklize nebezpecny pachatel na vyzvy neuposlechne, neuposlechne ani po vyzve Stuj nebo strelim! ani varovneho vystrelu ktery nesmeruje na pachatela samotneho, pak se vystavuje nebezpeci ze bude zasazen strelou. Myslim ze po takovem clanku by vas v USA nejspis navstivili panove a tmavych oblecich s kravatami a razne by vas upozornili ze se stavate problemem pro narodni bezpecnost Spojenych statu!  protoze u nich by jste mohl napsat roman o zastrelenych ,, a nejen o pachatelich trestne cinnosti ale treba i omylem ...

0 0
možnosti
MN

mirni

11. 2. 2011 17:32
po precteni tohoto clanku jsem nabyl dojem, vlastne

temer jistotu, ze autor je mala muska ktera byla na kazdem z mist onech konfliktu. ale stacilo rici  - nemam rad policajty a nemuselo jej to stat takove usili s vyjmenovavanim vsech tech pripadu ktere maji vypovidajici hodnotu jako bych ja rekl ze na Mesici jsem videl maly cerveny kaminek hned vedle otisku boty prvniho astronauta co tam vystoupil!

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1941x
Jsem člověk, který nemění často názory, ale nechá se argumenty přesvědčit. Nedůvěřuji novinářům více než politikům.

Seznam rubrik