Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

kajencik

26. 5. 2011 12:47
obchod s lidskou blbostí

Konec Sazky mě tedy vůbec netrápí, přijde mi to stejné jako ty herny co jsou dneska pomalu na každém rohu, a to že se sníží financování sportovním klubům? To bude podle mě jenom dobře, třeba se pozornost veřejnosti přesune i na jiné sporty než fotbal a hokej - např. motorsport.

0 0
možnosti
J

josef.szdimera

26. 5. 2011 10:58
No už toho moc na rozkadení nezbývá..

Naprostý souhlas. Jen mám trochu problém s koncem. Nicméně jinak OK. Je bizarní , že tu dochází již několik měsíců k „tichému“  rozvalu Sazky alá kalousova kuponová privatizace 90. let, 20. století. a naši politici ani nehlesnou. Jakoby to bylo jedno. Mnohem větší aktivitu vyvíjejí ve věci sobotní manifestace odborů. To se odsáček dusí zlostí a dupe nožičkama. Co si to ta lůza vlastně dovoluje ,brunátní vzteky ? To je pro ni důležité , pro zlodějny mají pochopení. Jen někde úplně vzadu je ten „usoplený“  žáček v Horní Dolní s odrbanou mičudou , protože na novou nebude.  

0 0
možnosti
N

Novotnak

26. 5. 2011 10:29
Celkem dobrý až do posledního odstavce,

to už byla úplná pitomost. Kdyby stát přispěl 20 miliard jedné loterijce, tak ty ostatní okamžitě zažalují stát za nerovné podmínky a nakonec by to nás daňové poplatníky, celé stálo 100 miliard a na sportovce by nezbylo vůbec nic. Sport by měly v ideálním případě financovat (dobrovolní) sponzoři a sportovní kluby z výdělečných aktivit. Fotbalisti například pořádají přes rok různé zábavy a něco se vybere na vstupném kde vydělají na vstupným na běžný provoz hřiště, část nákladů s případnou výstavbou dotuje obec, část rozvojové fondy, část sponzoři, a většinu práce na nových kabinách odpracují sami fotbalisti... a funguje to i bez balíku od sazky.

0 0
možnosti
ZK

SID09

26. 5. 2011 11:41
Re: Celkem dobrý až do posledního odstavce,

Tady nejde o fotbal třetí třídy a sportovce okresního formátu, kteří jsou zvyklí se o svůj koníček postarat sami. Tady jde především o platy bafuňářů a zajištění klubů, které majéí miliónové rozpočty a platy. To se ze sponzorských příspěvků špatně hradí. Tady jsou už léta zvyklí na dotaci ze státní kasy, kde k nim miliony přitečou pomocí přerozdělovacích procesů.  Za tyto platy byli zodpovědní funkcionáři ČSTV ochotni zavírat oči před rozhazovačností sazky. Myslím si, že je nejvyšší čas na ukončení této šarády. Ať si budovy i licenci koupí kdo chce a platí normální daně, jako každý jiný podnikatel. kdyby Sazka činost ukončila úplně, nic se nestane - podvodných heren máme na každém rohu stovky. :-/!! 

0 0
možnosti
N

neandrtálec

26. 5. 2011 9:26
Tak jsme dlouho přispívali na sportovce.

Teď to vypadá, že budeme ještě přispívat na právnické a na fyzické osoby, kterým se dnes "dobře daří".

;-D

0 0
možnosti
GO

DISK

26. 5. 2011 4:22
Souhlasím s Vámi, až na ....

....závěr Vašeho spotu. Nevím, proč by měl stát znovu sypat do rukou, které se neumí postarat.

 Celé dění kolem Sazky je jen další kamínek do postupného narovnávání společnosti z postkomunistického marasmu, v tomto případě za cenu neskutečně vysokého účtu.

 Osobně dnes předpokládám vytvoření tlaku na konkurs a v budoucnu naprosto jiný model financování sportu.

0 0
možnosti
D

dampfer

25. 5. 2011 22:05
Možná

jsem tupý, ale nechápu, proč fabriku na zlaté miliardy předal stát soukromníkům. Do této velkofabriky neproudí žádný materiál, žádné vědecké laboratoře, jen se tam prodávají drahé iluze. Absolutní pramen bohatství a nějaký nepochopitelný idi..... to odevzdá lumpům, nebo gangsterům. Není to děs a hrůza ??

0 0
možnosti
B

behounekpetr

25. 5. 2011 23:44
Re: Možná

když to píšeta tak asi jste hloupý, stát nikomu nic nedal zdarma, ale zavázal Sazku, aby platila sportovcům na jejich činnost, tz. hřiště a tělocvičnu Sokola, kterého máte v místě bydliště, že sportovci kradou, a Kořen jede na stejných provizích jako Hušák, je věc jiná, to je výsledek morálky ve společnosti, to není věc převodu Sazky, zde se kde 40 let kradlo a kradení nepokládalo za nic špatného, a vrací se nám to všem, Sazka je názorný příklad, ale kolik lidí si uvědomují že takové "Sazky" (ŘSD, Army aj.) nás okrádají o stamiliardy!!! a proto se musí zdražovat... nikdo nechce zatočit se zlodějeme, raději oberou lidi... (nedokážu si představit tů hrůzu kdyby u vlády byla ČSSD s Komunisty, to by takových Sazek bylo více, stačí se kouknout na Ráthův kraj, přebíral jej s 2 mld. na kontě a za půl roku měl dluh 0,5 mld. a dnes 4 mld. a stále se nejde mnoho těch kdo tohoto jednoho z největších gaunera bere)

0 0
možnosti
JM

pepino108

25. 5. 2011 21:52
Přemýšlel jsem

nad Vaší větou: Pan Hušák je buď mizerný manažer, nebo mazaný tunelář. Ono je to totiž tak, že mizerný manažer je zpravidla mazaný tunelář, když neumí firmu řidit, tak jí zkouší alespoň dojit. Jinak dobré.

0 0
možnosti
RP

radim36

25. 5. 2011 21:51
Jestli se nepletu,

Sazka postavila O2 Arénu pro mistrovskví světa v hokeji teprve když politici slíbili, že po dobu splácení bude mít Sazka v republice monopol na sázení. Toto politici nesplnili, takže už od začátku byly splátky postaveny na nereálných základech. Už dávno si kvůli tomu měla na vládu došlápnout správní rada, sportovní bafuňáři a řvát, že jejich peníze jsou ohroženy.

Bohužel sportovní bafuňáři jsou bafuňáři, kteří když od Sazky inkasovali stamilióny, ani je nenapadlo, že ty stamilióny už jdou z podstaty  a že Sazka je předlužená.

0 0
možnosti
B

behounekpetr

25. 5. 2011 23:46
Re: Jestli se nepletu,

pletete se, nic takového nikdo nesliboval, stát nesmí do soukromé společnosti zasahovat, je to vec jejich majitelů - sportovních svazů

0 0
možnosti
M

Míra4.1

25. 5. 2011 21:26
Sportovci už měli dávno vyhnat Kořána,

a mohlo vše vypadat jinak. Teď si mohou vyčítat jen sami sobě - a ne natahovat ruku ke státu!

0 0
možnosti
B

behounekpetr

25. 5. 2011 23:47
Re: Sportovci už měli dávno vyhnat Kořána,

R^R^R^

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

25. 5. 2011 19:40
Hušák se na Sazce napakoval

Souhlasím s Vámi, nicméně v tom, že jde o likvidaci SAZKY jako sponzora sportu má pravdu. Hušák předvedl, že sportovní svazy mohou žít i bez peněz od SAZKY.

0 0
možnosti