Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Evropa se stala v historii úspěšná díky víře v Boha, to má být vtip?  Nebylo to spíš díky průmyslové revoluci, technice a vědě, která víře spíš odporuje?

1 0
možnosti
PI

P12e57t86r 58I65s74k92r63a

23. 2. 2013 18:17

výborný článek, popsaná fakta i podstata věcí samotných. Děkuji za něj, těším se na pokračování

0 3
možnosti
PP

Tak za sebe radši tři socialismy a k tomu jeden nacionalismus než jedno jediné náboženství založené na pochybném válečném (nebo měsíčním) bohovi starých semitů doby bronzové a jeho ještě více pochybném "synovi" z Nazaretu.

2 2
možnosti
Foto

Současný režim je asi takový socialismus, jaký byl husákův režim kapitalismus. Já vím, je těžké smířit se s tím, že dnešní kapitalismus ekonomicky zkrachoval, zatímco předchozí husákův systém nikoli. Ukazuje se, že propaganda, které jste věřil, byla lživá. Tak si to přiznejte a nesnažte se vymýšlet bludy a tropit kejkle.

3 2
možnosti
MH

O tom, jak moc je současné zřízení "kapitalizmus" píšu ve většině předchozích článcích od prvního http://horakmartin.blog.idnes.cz/c/237960/Skutecne-priciny-krize-aneb-Bozi-soudy-nad-Evropou.html

(Pokud se vám to nechce číst, tak jen stručně podotýkám, že mluvit jako o kapitalizmu o společnosti, ve které se politicky přerozděluje přes 50% HDP je nesmysl, byť politiky i médii dost často opakovaný)

0 1
možnosti
DV

S prvním příspěvkem o nacionalismu příliš nesouhlasím, ale socialismus a jeho pohanskou podobu jste vystihl dobře

1 3
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik