Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P49e12t16r 82N92o47v50á50k

4. 7. 2013 10:56

Ano, homosexualita není cětšinové sexuální chování, ale rozhodně nikomu neškodí, neubližuje, neomezuje...

0 0
možnosti
KS

Demokracie je vláda lidu a lid si žádá blahobyt na dluh. Tak ho prostě bude mít. Na jak dlouho, to ho nezajímá, důležitý je dnešek.

2 1
možnosti
TV

všeobecné volební právo ve spojením s tím, že nadpoloviční většina lidí má IQ pod 100 nemůže dopadnout dobře.

0 1
možnosti
BD

Ať děláme co děláme, stejně nic nezmůžeme. Vývoj lidstva a společnosti se děje jinde.Čína, Indie,Brazilie a celá Latinská amerika i Afrika nám budou brzy sloužit za vzor.Budeme lákat přistěhovalce z těchto zemí až jich tu bude cca 30 %. A budeme rádi.Jiná cesta bohudík není.

0 0
možnosti
KS

To je pravda, dokud budou Číňané ochotni pracovat za třicet korun na den, šest dnů v týdnu, s pěti dny dovolené ročně, nebude jim nikdo schopný konkurovat. Čína tak bohatne, ale lidi ne.

3 0
možnosti
JH

J64i52ř26í 29H37o88l48ý

27. 5. 2013 8:34

Myslím že platí staré známé: "Kdo šetří má za tři"

0 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
JK

Jako současní ekologisté vylučují ze svých řad ekology ? ;-)

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti
VN

Ale třeba za oceánem to bohatnutí bohatých a chudnutí chudých funguje dvojnásobnou rychlostí než u nás. Ano máte pravdu , nějaký novodobý Lenin se již někde na světě narodil. Bohužel , lidstvo je nepoučitelné

3 0
možnosti
MK

Tato debata je nysmyslná.

Budu pyšný na to, že "šetřím", protože si stát na tento rok půjčí jen dalších 100 miliard. Nebo přestanu šetřit, stát si půjčí na tento rok 200 miliard a bude doufat, že to něco nastartuje. Podpora podnikání je sympatická, ale je nesmyslná tam, kde není odbyt, protože lidi nechtějí utrácet.

Jediná opravdu smysluplné cesta je zeštíhlení státu. Propustit 50% úředníků, zrušit nemyslné dotace, privatizovat České dráhy a další ztrátové firmy.

10 1
možnosti
KS

A ti propuštění úředníci budou dělat? Půjdou na pracák. Kdysi jsem tři měsíce úředníka dělal. měl jsem třináct a půl tisíce plat, pak jsem šel na pracák a dostal třináct tisíc. :-)

1 0
možnosti
MK
VN
MK

No jo krásná slova působí dojmem pravdy... proto to nikomu nevadí. Tady na diskuzích je nadpoloviční množina těch, co rádi krásná slova.

3 0
možnosti
VN

Ano , a ještě se podivuji nad tím , jak jistá množina blogerů , která nemá ekonomické vzdělání a nikdy v ekonomii státu nepracovala si dokáže na papíře zcela jednoduše poradit s poměrně hodně složitými ekonomickými problémy.

3 0
možnosti
MK

První odstavec je špatně a zbytek holé tlachání. Je nutné si uvědomit, že stát negeneruje zisk, ale vytváří prostředí k obchodu. Tím, že stát šetří, dokáže krátkodobě ustát nižší příjmy, neni to ale nic, co by stimulovalo obchodování a tedy i peníze do státní kasy. Krize trvá déle a je na čase, aby nastoupily systémové reformy - pružnější pracovní trh, menší administrativní zátěž pro podnikatele, zacpat díry při výběru daní, eliminovat firmy z daňových rájů a další. To je cesta, do které se tu nikomu nechce, protože u nás je politik povolání a ne poslání.

3 4
možnosti
JK

Obchodování a ekonomiku vůbec nejvíce podpoří zrušení nesmyslných omezení, předpisů a dotací na nezbytně nutnou míru.

4 1
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Od r. 2001 jsem křesťan, od r. 1991 manžel, též otec 3 dětí, konzervativec, Evropan, Čech a programátor (v tomto pořadí důležitosti). Moje rada pro kohokoliv zní: ZKUSTE ŽIVOT S JEŽÍŠEM! Kdybyste nevěděl(a) jak, můžete mi napsat na mail. Nebojte se, když se vám to nebude líbit, Ďábel si vás rád zase vezme zpátky. 

Seznam rubrik