Rusko má neviditelné tanky – senzační silvestrovské odhalení

V poslední době se toho hodně píše o ruské agresi a militarizaci. Přitom nejpřevratnější zbrojní novinka zůstala světové veřejnosti až doposud utajena. Nyní jste svědky senzačního  objevu!

Jistě jste to také mnohokráte četli: ukrajinští vojenští analytici, případně přímo prezident či ministr v Kyjevě oznamovali, kolik desítek tanků či obrněných transportérů opět přijelo z Ruska na  Ukrajinu, aby znemožnilo konečné vítězství hrdinné ukrajinské armády nad proradnými separatisty. Po uzavření příměří se část z nich vrátila do Ruska, aby za účelem jeho porušení opět přijely a tak již několikrát. Zajímavé přitom je, že americké družice, které oblast monitorují, nebyly schopny tyto rozsáhlé přesuny nikdy vyfotografovat, pročež politikům EU a USA nezbývalo než vycházet z informací dle Kyjeva.

Tento rozpor často využívali zarytí  putinovci, rusofilové, kremloboti a jiní agenti v Putinově žoldu ke zpochybňování ruské agrese, někteří dokonce za mrzké ruble od svého chlebodárce šířili fámy, že odpovědní ukrajinští analytici, ba i ryzí demokraté Porošenko či Jaceňuk prý lžou.

Vyřešit záhadu se nyní povedlo mojí maličkosti. Díky mým rozsáhlým známostem mezi ruskou generalitou, jakož i mezi agenty ruské tajné služby, jsem přišel věci na kloub. (Ostatně valná část diskutérů pod mými minulými články již dávno bystře pochopila, že jsem s nimi jedna ruka.)

Vladimír Putin totiž minulý rok najmul za krvavé peníze vydřené z ruských mužiků rusky hovořícího kolaboranta z východní Ukrajiny, geniálního chemika Kraska Kraskoviče Krasčenka. Tento vyvinul speciální barvu (rusky krasku), kterou natřený tank či jiná vojenská technika není vůbec vidět ze vzduchu, což umožňuje její přesuny sem a tam přes hranice, aniž by to družice zaznamenaly.

Barva má ještě jeden nedostatek, a totiž, že naopak způsobuje mnohem vyšší viditelnost ze země, proto tanky a transportéry jí natřené jsou často při přejezdu ukrajinsko-ruské hranice viditelné pouhým okem až z Kyjeva. Na tomto nedostatku Krasčenko donedávna usilovně pracoval. Po prudké devalvaci rublu se ovšem nechal slyšet, že za ty prachy už nehodlá ty smrady v laboratoři čuchat a žádá výrazné zvýšení platu. Vzhledem k propadu Putinových příjmů z ropy není jasné, zda mu tento bude moci vyhovět nebo raději Krasčenka za jeho troufalost zavře do vězení, podobně jako světoznámé cudné umělkyně Pussy Riot. Další vývoj unikátní barvy je tak krajně nejistý.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Horák | středa 31.12.2014 9:16 | karma článku: 39,79 | přečteno: 2845x