Krasobruslař spáchal sebevraždu kvůli pomluvám

Kvůli pomluvám ze sexuálního obtěžování spáchal sebevraždu americký krasobruslařský šampion a vlivný mezinárodní funkcionář John Coughlin (†33). Jde o další oběť monstrózního genderového hnutí, které devastuje západní společnost.

John Coughlin je další obětí obskurního genderového hnutí MeToo a dalších aktivit zhoubné genderové ideologie, která masově devastuje životy bílých vlivných mužů a jejich rodiny. Coughlin všechna obvinění odmítal a tvrdil, že jde o úplné smyšlenky a pomluvy.

K sebevraždám jako důsledku pomluv ze sexuálního obtěžování dochází zřídka, ale stovky, či možná tisíce mužů mají v jejich důsledku zničené životy, rozvrácené kariéry a rodiny. Děje se tak většinou jen na základě obvinění a nečeká se ani to, zda se prokáže, k čemuž nedochází takřka nikdy.

Bezvládné tělo  vlivného funkcionáře a bývalého krasobruslaře Johna Coughlina bylo nalezeno v pátek večer v jeho domě v Kansasu ve Washingtonově ulici. Nezanechal dopis na rozloučenou. Příčina smrti není známa, spekuluje se o tom, že se zastřelil.

Den před sebevraždou mu výbor SafeSport zakázal jakékoli oficiální aktivity v jeho sportu a tím vlastně ukončil jeho novou hvězdnou kariéru mezinárodního funkcionáře. Příští týden začíná v Detroitu největší krasobruslařská akce roku mistrovství USA, na jejíž organizaci se Coughlin podílel.

Krátce po oznámení zákazu činnosti s ním byla také ukončena spolupráce jako s televizním moderátorem. Odstoupil také z funkce manažera firmy Wilson, vyrábějící krasobruslařské čepele, a televize s ním jako s moderátorem ukončila spolupráci. Jeho život se ocitl v troskách jen na základě nepotvrzeného obvinění.

Nebylo zveřejněno, z čeho byl obviněn. Deník USA Today však zjistil, že podnět dala jeho kolegyně.  

„Mohlo jít o pomstu, nebo o konkurenční boj. Na žádná tvrzení nebyl důkaz, mohlo to být úplné smyšlenky,“ řekl listu zdroj z okolí asociace SafeSport, která se zabývá především obviněními ze sexuálního obtěžování a bývá proto označována za genderovou organizaci.

K prvnímu obvinění proti Coughlinovi se takřka okamžitě přidala dvě další, jak tomu v podobných případech často bývá. Absence důkazů je zde nahrazována množstvím „postižených“, jejichž motivem bývá často snaha na sebe upozornit, nebo pomsta za nějaký čin, kterého si protistrana nemusí být ani vědoma.

John Coughlin obětoval krasobruslení celý život. Byl považován za vzorného sportovce, byl dvojnásobným krasobruslařským šampiónem USA v kategorii sportovních dvojic. Za svou kariéru vystřídal sedm tanečních partnerek. Nikdy neměl žádný skandál, pomohl mnoha lidem.

Kariéru ukončil v roce 2015, ale byl ve svém sportu dále aktivní jako TV moderátor a funkcionář na federální i mezinárodní úrovni. Byl také manažerem firmy John Wilson Blade, vyrábějící krasobruslařské čepele. Jeho hvězda stoupala.

Agentura SafeSport zasáhla prostřednictvím sexuálních obvinění devastujícím způsobem do dalších sportovních odvětví jako plavání, gymnastika a lyžování. Takřka bez výjimek jsou terčem vlivní bílí muži.

Nenávistné aktivity spojené s obviněními ze sexuálního obtěžování dramaticky zesílily kolem  prezidentských voleb v USA. Genderové aktivistky jsou přímo napojeny na Demokratickou stranu, jejích kandidátka na prezidentku Hillary Clintonová ve volbách vyhořela.

Ani po zpackaných volbách agresivní výpady proti mužům neustaly, ba právě naopak. Odehrávají se většinou ve spolupráci s mainstreamovými médii, které jsou v drtivé většině napojeny na Demokratickou stranu USA a houfně je podílely na dehonestacích protikandidátů Hillary Clintonové. Nyní pokračují v kampaních proti prezidentovi Trumpovi.

Genderová ideologie propaguje údajnou rovnost pohlaví, ve skutečnosti jde však o extremistický ideologický nástroj. Mimo jejich pozornost zůstává fakt, že po rozvodech zůstávají muži takřka bez výjimky oškubáni, poníženi a připraveni o děti. Rozpadá se takřka polovina manželství, děti zůstávají ve výchově matek.

John Coughlin byl jednou z mnoha obětí obrovského společenského zlomu, který probíhá v západní společnosti.

 

 

Autor: Ondřej Höppner | pondělí 21.1.2019 12:23 | karma článku: 40,81 | přečteno: 2486x