Kajínek bez zábran: Petr Kramný je nevinen. Žádná vražda v Egyptě – jen bulvární kydy.

Justiční mafie a podvržené důkazy. Rozhovor, ze kterého mrazí. Koho odsoudí příště? Vás? Nebo vaše děti?
Kajínek o Kramném

„To že se špatně usmál a že se choval divně… Nepřál bych nikomu, když mu zemřelo jeho dítě a teď se do něj obouvají lidi, že je zrůda, že zabil svoji dceru. Musí to být šílený," říká Jiří Kajínek, který se s Kramným osobně setkal na vězeňském dvoře ve věznici na Mírově.

VIDEO ZDE

Nejde jen o odhad slavného vězně. Jeho názor má pevnou oporu v soudně-znaleckých posudcích, které nechal vypracovat spolek Šalamoun. Jejich validita přesahuje ty, o které se opíral soud. Ten poslal zoufalého vdovce a bývalého tátu na 28 let do basy.

Petr Kramný byl odsouzen před třemi lety za údajnou vraždu své manželky a dcery na dovolené v Egyptě. Případ doprovází kontroverze, protože nebyl jediný důkaz. 

Nejslavnější český útěkář Jiří Kajínek jepevně pevně přesvědčen, že je Petr Kramný nevinný a rozsudek byl postaven na zfalšovaném důkazu.

Kauza Petra Kramného vykazuje znaky nejhoršího justičního zločinu za poslední desítky let a svědčí o prorůstání mediální a justiční sféry. Pomalu na ní padá prach – a to je přesně, o co jim šlo.

O to odpudivější jsou probíhající sluníčkářské demonstrace proti nové ministryni spravedlnosti Marii Benešové. Právě tato odvážná žena může vnést do případu zcela nový impuls.

„Petr Kramný neměl být nikdy odsouzen. Je tam strašná věc, co tam ta soudkyně Gilová prováděla. Není možné, aby Petr Kramný někoho zabil v Africe elektrickým proudem. Podle mých informací šlo o intoxikaci,“ říká Kajínek v rozhovoru s moderátorem F. X. Veselým před několika dny.

VÍCE ČTĚTE ZDE

Autor: Ondřej Höppner | sobota 18.5.2019 2:04 | karma článku: 25,43 | přečteno: 1221x