Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

28. 5. 2012 17:19
a neplatí to snad i obráceně?

Ve spoustě firem se ty kontroly provádí naprosto veřejně a všichni o tom vědí. Na účetní chodí revize a auditor, Na pokladně se přepočítává tržba, ve skladech se dělají inventury, atd.Nic proti, i ti zaměstnanci mají tím potvrzení ,že jejich práce je správná a nikde nekradou či nepodvádějí, kdyby je někdo obvinil.

Ale tvrdit že nekontroluji, a přitom tajně kontrolovat, to taky nepřispívá k ovzduší důvěry..Je nějaký problém říct - "a v autě máte GPsku"?

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

28. 5. 2012 14:16
LOL

1/ Zaměstnanci jsou naštvaní, protože byli přistiženi při lži.

2/ Stavební firma neměla problémy? Jak může kontrola z berňáku najít něco, když je firma v cajku? Já se touhle prací skoro 3 roky živil, tak bych rád věděl, jak najít něco, co tam není.... Jestli ono to nebude obráceně, že? Neprokazatelné nadměrné odpočty, krácení příjmů, .... Jedna věc je mít účetní, druhá věc je zjednat si za 30 000 auditora, aby tu práci po účetní zkontroloval.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

28. 5. 2012 15:32
Re: LOL

Sice moc netuším, o čem přesně autor píše, ale lze si to snadno představit. Třeba chybně zaúčtované DPH (zdanitelné plnění zadat o den nebo týden chybně, později vystavit fakturu) a hned je penále za pozdní odvod, jejda to by se našlo příležitostí. Ale je pravda, že audit mohl na leccos přijít a v tomto není přílišná důvěra na místě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Jsem manžel, táta, podnikatel a člověk, který má oči otevřené.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky