Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Všeobecné volební právo je příčinou všeho zla. No jo, ale v dnešním světě již je jeho odstranění nerealizovatelné.

0 0
možnosti
PK

ČR se bude stále více vytrácet. Evropa s hlavním městem Berlínem se bude sjednocovat, není to sice ideální ale lepší řešení není. Pravých Čechů bude ubývat, ti schopní často odejdou mimo a prostor se stále více bude vyplňovat lidmi z východu, kteří se nikdy nebudou cítit Čechy (v USA by se považovali za Američany).

0 0
možnosti
PK

P86a51v68e22l 95K41u14r41a26l

18. 2. 2013 13:58

Než nechat Němce znovu rozhodovat o Evropě to raději občanskou válku nebo novou světovou válku... stejně v Berlíně to brzo přeberou muslimové a o Němce tam nikdo nezakopne.

Zastávám názor že německo mělo být po druhé světové rozbito na co nejmenší nezávislé státní útvary ideálně tak na třetiny současných spolkových zemí kterým nikdy nemělo být povoleno sjednocení.

Ale holt západ potřeboval aby armáda západního německa vydržela dost dlouho na to aby vypálili skrz Evropu atomovkami pás na likvidaci vojsk varšavské smlouvy.

0 0
možnosti
MC

Rozvoj je možný pouze v pořádku a harmonii. Pokud máte doma nepořádek a neumíte vychovat ani vlastní děti nemůžete hlásat vize a definice společnosti. To si bohužel mnozí nepořádníci neuvědomují a nutí svůj neůspěch přenášet na různé zhoubné altruismy, které těm pořádným berou jejich svobodu, bezpečí a majetek pro "blaho pokroku". Pak se dostaneme tam, kde všichni můžeme být nepořádní, dokud nespotřebujeme celý vyprodukovaný kapitál bývalých pořádných.

0 0
možnosti
DK

Bohužel, kdysi bylo plánování všeho a protože lítáme od rantlu k rantlu, tak jsme vše zavrhli a domnívali jsme se, že to vyřeší trh. Trh nic nevyřešil...místo jídla máme šmejdy a navíc nevíme o sobě nic. Takže máme Statistický úřad, který vydává jen čísla.... A protože v čele státu jsem jen vykonavatelé bez vzdělání a bez přemýšlení, co bude za 5..10 let, tak jsme na tom bledě a bude hůř...;-€

0 0
možnosti
MC

I Vy jedna paní pětiletko, že vám vzali vaši buňku.

0 0
možnosti
Foto

Tak tu vizi dejte na stůl. Základní vizí pravice je islamofobie a izolacionismus, tedy zametání problémů pod koberec.

0 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Jsem manžel, táta, podnikatel a člověk, který má oči otevřené.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky