Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Na druhou stranu, víte jakou uděláte negativním lidem radost, když se jim svěříte, jak jste na tom šíleně špatně ? A naopak - když jim začnete líčit, jak se máte perfektně, tak je tím akorát tak otrávíte. :-)

0 0
možnosti
JH

Jde o to, zda se jedná jenom o formální dotaz, pak by asi mohla následovat odpověď, že se mám dobře (i když to třeba v tu chvíli tak necítím), jelikož nechci rozebírat své problémy s kdekým, ale pokud se ptá někdo, komu na nás opravdu záleží, tak asi bychom měli říci naše pocity. Aspoň takhle to vnímám já.

1 0
možnosti
Foto

ještě za socialismu mi angličtí odběratelé našeho nábytku na pozdrav How are you odpovídali  "taky špatně".

0 0
možnosti
Foto

Ono se říká, že když je ti nejhůř, nebo špatně, porozhlédni se, jestli někdo nepotřebuje obejmout... zpravidla pomůžeš a taky zjistíš, kolik pozitivního ještě v sobě máš na rozdávání a kolik pozitivnějšího - nebo i negativnějšího ještě existuje. ...a s tím objatým se přece vždy rozcházíme s úsměvem.:-):-):-)

1 0
možnosti
JK

Pane Hopličku, když zaměstnavatel není shcopen dodržovat zákoník práce,tak byste nebyl naštvaný? Když se ozvete, tak vás vyhodí a inspektorátu práce trvá půl roku, než se tím začne zabývat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Jsem manžel, táta, podnikatel a člověk, který má oči otevřené.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky