Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G:

Gwendolyn :)

8. 7. 2012 22:55
To neni zajem a starost o vasi osobu, ale fraze

Jak se mas? Fajn a ty? Malokoho zajima, jak se mate, proste fraze, kterou se naucite v prvni lekci anglictiny, nehledejte tam neco zvlastniho.

A ridici jsou naladeni vselijak, nekde hulvati, jinde ohleduplni, nekde drsni, ale neprehaneji to.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

9. 7. 2012 1:07
Re: To neni zajem a starost o vasi osobu, ale fraze

To, že se tato uvítací fráze ustálila právě v této podobě, má patrně nějaký historický důvod. Minimálně v určitém období dějin to ty lidi muselo zajímat, jinak by se to neualo jako forma pozdravu. Nemám ostatně ani tu nejmenší pochybnost o tom, že někde na světě musí existovat národ, který se zdraví "Co chceš?" ;-)

0 0
možnosti

cerny.prem

8. 7. 2012 22:36
to já zase

raději než život v neustálé lži, že se mám výborně preferuji pravdu. Takže když se mně někdo zeptá jak se mám fakt se zamyslím, trochu mně i překvapí, a odpovím fakt jak se mám a to někdy dobře a někdy špatně a né universální odpověď YEEEEES IAM GREAT !!!! Lež nesnáším, lžou jen ubožáci.

1 0
možnosti
S

standysman

8. 7. 2012 22:45
Re: to já zase

To jak se kdo má, je částečně stav mysli. Takže i když někdo má třeba dluhy, něco ho trápí apod. může se mít a cítit dobře. Hlavně pointa toho mít úsměv na rtech kdykoliv a kdykoliv má tu výhodu, že naserete spoustu lidí. Hlavně tady v ČR. Mentalita, kdo se usmívá je prostě divnej a proto ho nemám rád je velice rozšířená. Samozřejmě taky nemám rád strojené úsměvy, ale znám paní 80let, má malej důchod, přežila všechny svoje kamarády, zdravotně na tom taky není nejlépe, ale prostě je usměvavá a radostná kdykoliv a kdekoliv, protože blbá nálada nikdy nic dobrého nevytvořila.

4 0
možnosti
JA

janandrle

8. 7. 2012 22:20
naprosty souhlas,

mam podobne zkusenosti. R^ Jen zpocatku mi trochu delalo problem nezacit na "otazky" How are you? a You're OK? zesiroka popravde odpovidat ;-D

No, uz jsem si zvykl a je to prijemne prostredi.V (tedy momentalne ne Amerika ale UK)

4 0
možnosti
V

vsemu.rozumim

8. 7. 2012 22:32
Re: naprosty souhlas,

Ukrajina?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Jsem manžel, táta, podnikatel a člověk, který má oči otevřené.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky