Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Faktem je, že ve věku knížete by už lidé měli být jaksi nad věcí. Klausovou měl třeba jmenovat na velvyslankyni třeba s komentářem - kdo chce kam, pomozme mu tam. Stejně je nesmyslné zatracovat autoritářství a vynášet  parlament. Pokud bude vládnout skutečná autorita, čestná, poctivá, rozumná, tak se mohou jít s celou parlamentní demokracií, zastoupenou chasou zlodějů, vycpat.

4 0
možnosti
PK

No jo, ale když tam nahoře na Hradě nikdo takovej není:-P

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, asi každý žijeme v jiné zemi, Já denně projíždím do práce pod billboardy strany SPOZ, kde jsou v nějakém textu zvýrazněna dvě slova a to Kalousek a zloděj. Jistě nejde o nic poplašného, pod pásového či zlého, když to zplodil někdo ze Zemanovy strany.

Zatímco před volbami jsme byli mimo jiné přesvděčováni, že kníže Schwarzenberg je starý a nemocný, po volbách zjišťujeme, že ten zdravější před volbami není schopen ovládnout své pití a kouření a při chůzi ho většinou podpírají dvě gorily.

Zatímco před volbami Zeman lhal o svém protivníkovi, že zaprodá ČR sudetským Němcům, jsem jen zvědav ne zda-li, ale kdy bude díky opilosti pana presidenta na ruské ambasádě dána naše energetika do rukou bratra Putina.

Ono by toho bylo více, ale u Vás to nemá cenu, Napsal jsem to pro ty přemýšlivé.

2 4
možnosti
MS

Co vás překvapuje na tom že kalous je zloděj?:-)[>-]

2 0
možnosti
JF

J27a93n 30F47r22o51l95í50k

15. 8. 2013 15:39

Už ať ty volby jsou. Jinak se budeme prodírat pobnými hloupými blogy.

2 1
možnosti
VH

to do voleb stejně budem a po nich taky

2 0
možnosti
JK

J50a31n 46K97o13l44i84á52š

15. 8. 2013 15:27

Protože zemanovci neprošli peklem voleb,  běžný občan by je neměl silněji registrovat... Ale proč je registruje? Protože partaj se pod křídly Guru Zemana dostala na Pražský hrad (a na "sklo" médií) a ve formě Rusnokova komanda do exekutivy.

2 3
možnosti
JL

SPOZ?  No, to opravdu ne!

3 1
možnosti
MB

Dobrý den pane autore. Stěžujete si tady na demagogii, ale Váš prezident užívá naprosto stejných demagogických vět. Bohužel on k nim přidává ještě něco navíc. To něco navíc je POMLUVA. To jsme měli možnost pozorovat celou jeho kampaň. Je třeba se chytit za nos a přiznat si, že je stejný jako všichni a není to ten blanický rytíř, který zachrání naši zemi.

6 3
možnosti
MT

Ts ts.. Podsouvat "nepříteli" něco co neřekl, to je špinavost hodná nás, diskuzních žvanilů, ale Vy byste si snad mohl udržovat trochu vyšší laťku... Na druhou stranu, jestli to funguje, tak proč ne... Nakonec, ta billboardová kampaň k petici SPOZ ukazuje, že účel světí prostředky a jako strana nemáte problém klesnout libovolně hluboko. Takže v tomhle kontextu si tu úroveň vlastně docela držíte.

4 4
možnosti
BT

a co byste asi tak jiného mohl napsat ;-D

1 0
možnosti
OK

Ubohé a demagogické. Mimochodem, demokraticky zvolený diktátor nemůže být diktátorem? Byly snad volby v roce 1946 nedemokratické?

Používáte snad trošku více slov "vyšší kategorie", ale jinak je to bída.

1 4
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Pedagog na České zemědělské univerzitě, vědec a politik Strany Práv Občanů ZEMANOVCI.

Seznam rubrik