Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vlezlá a obtěžující komunita překračuje morální normy společnosti, která se řítí k zániku

“Jako gay se neustále zamilovávám do heterosexuálů. V čem je příčina mého ‘problému’?” Dokážete odpovědět našemu čtenáři Petrovi? Jaké jsou vaše zkušenosti? 

VIDEO: Nizozemští moderátoři bojují proti homofobii nahými fotkami, na nichž se líbají. Jsou přitom ve skutečnosti heterosexuální 

Už se Vám také stalo, že jste na své hlavní facebookové stránce, mezi příspěvky svých přátel a ze svých skupin, našli podobnou upoutávku a fotku? Tohle se šíří na sociálních sítích zcela běžně jako sponzorovaná reklama a je dost možné, že je cílena na veškerý okruh uživatelů bez rozdílu věku, pohlaví a lokality, čili celoplošně a mohou ji třeba vidět i Vaši nezletilí potomci. 

Jedná se o propagaci facebookové stránky LUI, která patří LUI magazínu, jenž se má podle popisu zabývat pánskou módou. Nicméně jedná se o web se silnou homosexuální lobby a propagací životního (velmi morálně pokleslého) stylu LGBT komunity.

Pod příspěvky této fb stránky, které byly v určitém období sponzorovány, můžeme najít komenty uživatelů, kteří je nevyžádaně dostali na své stránky a obtěžují je. Je patrné, že hodně lidem je nepříjemné, když co týden najdou na hlavní stránce nový článek o "neuvěřitelných starostech a problémech" komunity LGBT například s velikostí penisu, jak vybrat správný kondom, jak se dojmout nad svatebními záběry zpěváka, který si vedl k oltáři svého přítele, nebo jak letos nosit letní květované vzory. Žádný stud, žádná důstojnost, jen vlezlost a obtěžování dalších lidí a nestoudná propagace zvráceností. Tlak této homosexuální komunity velice sílí a zdá se, že překračuje už všechny morální normy společnosti. 

Osobně  nemám nic proti homosexuálům jako takovým, pokud jsou v klidu a rozhodně nejsem homofob, ale jejich veřejné okázalé projevy, pozérství a exhibicionismus, jejich stupňující se požadavky jsou čím dále tím více markantnější a pro společnost neúnosné. 

Bizarní výjevy, nahota v ulicích, ztráta studu a intimity, amorální chování, které předvádí LGBT komunita na veřejných místech při průvodech Gay Pride, nebo třeba při propagaci svých zájmů prostřednictvím sdělovacích prostředků a sociálních sítí, jdou nad rámec zdravého lidského chápání. Jak to, že evropská společnost toleruje tento humus a úpadek? Evidentně je zde naplněna podstata trestného činu ohrožování mravní výchovy mládeže, totéž platí o sponzorované reklamě stránky LUI.

Výjevy z evropských Gay Pride i z Prague Pride 2014

Je ohrožena mravní výchova mládeže a společnost upadá. Zákaz propagace homosexuality a jiných úchylek sexuálního chování na veřejnosti, by měl být v zájmu všech slušných lidí i vlád nejen evropských zemí, pokud si chceme jako lidstvo zachovat trochu důstojnosti. 

Naše děti by měly vyrůstat především v klasických funkčních rodinách a mít dobré příklady. O to by se vlády a obce měly starat, ne o podporu pokleslých aktivit a nepřirozených požadavků těchto komunit! Měly by se starat o pomoc a podporu mladým rodinám, o preferování klasických svazků a zvyšování porodnosti, aby byl ze strany mladé generace zájem o to mít a chtít děti, nebát se budoucnosti a nebát se toho, že je neuživí. Toto by měla být politika Evropské unie a ne dovoz imigrantů, kvůli obavám ze stárnutí populace a vymírání Evropy!  

Nacházíme se v obrovském morálním úpadku. Podpora propagace homosexuálů, jejich sňatků, rozšiřování jejich práv včetně adopce dětí, populární průvody a oslavy komunity LGBT, neustále nároky pedofilů, zoofilů, nekrofilů a jiných sexuálních abnormálů, vulgarita a zvrácenost, konzumní a zábavní styl společnosti, volná a beztrestná propagace těchto úchylek v časopisech, ve sdělovacích prostředcích, na sociálních sítích, to je cesta k zániku klasické původní společnosti. Již je to vidět i s příchodem islamismu! Lidi, probuďme se, je za pět minut dvanáct!

P.S. Podporuji plně poslankyni Nytrovou, měla naprostou pravdu, jen se neobratně vyjádřila. Většina pedofilů se skutečně rekrutuje z komunity homosexuálů, což je snadno doložitelné a zdokumentované a jejich požadavky, které chtějí mít stejné jako homosexuálové, např. na osvojování dětí jsou evidentní. Existuje dokonce i nadace bojující za legalizaci pohlavního styku mezi dospělými a dětmi!

Další můj článek na podobné téma: 

Sodoma Gomora, velebnosti! Je mi to odporné a pan Olšovský promine!

 

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 21.7.2016 0:09 | karma článku: 43,05 | přečteno: 5564x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Stát nedokázal zabránit odstranění sochy Koněva a nemístné vtipkování starosty

„Neměl roušku. Pravidla platí pro všechny stejně. Ven jen s rouškou nebo jinou překrývkou úst a nosu,“ nemístně zavtipkoval na svém fb profilu starosta Prahy 6, kde probíhalo odstranění Koněvovy sochy.

3.4.2020 v 16:41 | Karma: 43,66 | Přečteno: 2525x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ukradené výročí Sametové revoluce

Řvaní, pískot, pokřikování, strkanice, sprosté výrazy, bránění pokládat květiny, zapalovat svíčky všem jiným lidem, než členům demobloku. Takové bylo od rána třicáté výročí 17. listopadu v Praze. Nedobrý obraz dnešní společnosti.

17.11.2019 v 18:50 | Karma: 42,53 | Přečteno: 1844x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Mistr si udělal nádherný scénář ke svému poslednímu vystoupení

O tom, jaký má být pohřeb, dávno rozhodl sám Karel Gott a jeho žena to věděla nejlíp! Hádat se proto už nemusíte, je to nedůstojné! Rodina to vyřešila za všechny ?

12.10.2019 v 15:43 | Karma: 41,55 | Přečteno: 2266x | Diskuse| Společnost

Jiřina Holotová

Breivikem to začalo, El Pasem to nekončí

V texaském El Pasu došlo v sobotu dopoledne k hrůznému teroristickému činu, ke střelbě do návštěvníků obchodního centra. Dvacet jich na místě zahynulo, mnoho bylo zraněno. Masovou střelbu má na svědomí bílý americký občan.

6.8.2019 v 16:22 | Karma: 39,43 | Přečteno: 1440x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pašeráctví migrantů v Evropě: Carola Rackete na svobodě, Jiří Šagan dva roky natvrdo

Vzpomínáte si na případ řidiče kamiónu, kterému ve francouzském přístavu Calais do nákladového prostoru vlezli běženci z Íráku a do protokolu ještě uvedli, že tak učinili bez vědomí řidiče? Dostal za to dva roky natvrdo.

3.7.2019 v 18:07 | Karma: 48,43 | Přečteno: 12907x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47,  aktualizováno  16:52

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

Je to úlet, míní experti o antikampani SPOLU. Trestná však podle nich není

2. května 2024  16:51

„Rusko, pro tebe všecko,“ paroduje předvolební kampaň SPOLU heslo hnutí ANO „Česko, pro tebe...

Začaly maturity. Podle učitelů lehké, studenty ale trápily logaritmy

2. května 2024  16:42

Studenti posledních ročníků maturitních oborů poprvé usedli k maturitním písemkám. Ve čtvrtek...

Auto vyjelo ze silnice a srazilo tři chodce. Žena zemřela, dvě děti jsou zraněné

2. května 2024  16:40

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.