Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

http://pravyprostor.cz/nemecko-se-meni-na-muslimskou-zemi/

Přetékající bohatstvím mocná saudská lobby si koupila celou elitu Západu, která zaprodala své voliče a cíleně kolaboruje v prosazování nezvratné islamizace Evropy - známé též pod pojmem multikultura. EU má ostatně islamizaci i ve svém znaku EU dva stylizované půlměsíce spojené do kruhu hvězdičkami (kruh coby symbol světovlády). Každé malé dítě přeci zná symbol islámské víry: http://symboly.mysteria.cz/Symboly/Hvezda-Pulmesic.htm

Islám nikdy nevzdal svůj boj o tak úžasně lakomý kousek, jakým Evropa bezesporu je - s krásným, mírným klimatem, lesy, vodou - hotová Rajská zahrada, jak z Bible vystřižena. 1 400 let obranného boje Evropy proti islámské agresi. Tak dlouho byla bita islámem, až u ní vznikl stockholmský syndrom, kdy obět nakonec počne cítit sympatie k svému trýzniteli https://youtu.be/SO5_QQVYlpA

Za tuhle naši ústupčivost-appeasement ještě v budoucnu velmi draze zaplatíme. Čím více Afroarabů Evropa přijme, tím ještě více jich v budoucnu přijede - a to díky "nasávacímu efektu", efektu sněhové koule. Nově usazení kolonisté budou své soukmenovce z původní vlasti bryskně informovat, jak krásně se mají a jak mile byli přijati. Včetně foto s "jejich" zbrusu novým mercedesem z parkoviště hypermarketu. Takové pozvánky vyvolají jen další megavlnu přílivu. Imigrantské tsunami poroste geometrickou řadou.  A pak přijde scelování rodin, na které mají ze zákona právo. A pak se jim začnou rodit děti. V rychlosti rozmnožování se jim žádný Evropan nevyrovná - jsou 25x rychlejší. Kupř. ČR se rozmnožila od r. 1950 o 15% (z 8.9 na 10.5 mil), zatímco Egypt za stejné údobí o 400%!! (z 21 na 85 mil).

http://abload.de/img/populationg1q8n.jpg

Je to organizovaná invaze. Ta vlna tu nejede pracovat, jede pobírat dávky a množit se.

0 0
možnosti
JP

Ekonomicky jsme   n a š t ě s t í  další spolkovou zemí Německa.

2 0
možnosti
PS

Vážená autorko, možná Vám to nedošlo, ale celá ta masová migrace vč. její podpory ze strany Merkelové a dalších soudruhů v Bruselu jede podle ideologického plánu. Není to o tom, že by byli politici hloupí nebo líní, oni to chtějí !! EU má být pokusná laboratoř, aby evropské i globální elity viděly, jestli je možné tuto multi-kulti ideologii aplikovat na celé národy a jestli to bude fungovat. Jejich snem je Evropa jako federace bez hranic s promíchanými rasami a rozloženými národy. Základem národa i státu je rodina, proto ta neomezená podpora genderové ideologie, feminismu, homo-hnutí LGBT a proto ta podpora jiných etnických skupin a ras (vč. imigrantů). Ti místní političtí nýmandi jako Sobotka a spol. jedou na stejné ideologické vlně kvůli své zbabělosti a kariérnímu prospěchu. Kdyby se vzepřeli, tak mainstreamová média a nevládní organizace (plus americká ambasáda) zajistí díky tupému davu, že by na další politickou kariéru mohli zapomenout.

7 3
možnosti
DC

Napsala jste to správně. Je to ostatně vidět i na tom, jak zdejší sluníčka zlostně kvičí a místo argumentů se vzmůžou jen na osobní útoky.

11 4
možnosti
ZB

No, to je stoka...Nějak jste na svém blogu zapomněla napsat,že v Parlamentu zastupujete novou,nikým nevolenou stranu Usvit Národní koalice...zatím máte podporu 0,2 procent voliču,což je jen dobře,jen tak dál...:-)

6 12
možnosti
JH

Kde na to chodíte? Nejsem v Parlamentu a nejsem členkou žádné politické strany ani hnutí, poroučím se....

7 0
možnosti
LN

..kdy jste to psala...???...vypadá to na osobní archiv dopisovatele rudého práva tak z roku 87.....:-/

9 12
možnosti
GK

R^ -

taky me to napadlo a to jsem si precet dnes rano podruhy, Vcera jsem myslel ze se mi to jen zda.

5 5
možnosti
MP

No to jste to pani Merkel nandala Frau Holotova.Nechcete kandidovat na nemeckou kanclerku ??Jeden hlas od nejakeho hlupaka byste jiste dostala....

6 9
možnosti
JH

Ne, nechci, ale chci aby Ti co zvoleni byli, se chovali zodpovědně k obyvatelům Evropy

6 2
možnosti
PT

P23e29t36r 76T30o95m93e50k

26. 8. 2015 22:34

Skoro se vším souhlasím. Ona si zamindrákovaná tetka Merkelová s tajtrdlíkem Hollandem zřejmě myslí, že mají právo řídit celou Evropu. To ale nemají.

18 8
možnosti
Foto

Paní kancléřka opravdu nemůže určovat, co která země bude dělat ve vztahu k uprchlíkům, ale forma, jakou to podává autorka je kanální. A tohle chtělo být v Evropském parlamentu? 8-o

11 16
možnosti
Foto

Naprosto geniální a naprosto pravdivé. Proč neumím psát tak dobře. ☺

4 9
možnosti
JS

Diskuse je výživná. Vstoupit lze jen v rukavicích a holínkách.8-o Nic pro mně.:-)

3 3
možnosti
Foto

Pokud vstupujete pod článek, který je sám o sobě stokou, tak se nedivte ;-)

7 11
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.