Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čechy patří jejich obyvatelům. A to zdaleka nejsou jen Češi. Vždyť při posledním sčítání lidu bylo z necelých šesti milionů obyvatel Čech pouze 4,5 milionu Čechů!

0 1
možnosti
AK

Zni to tak trochu nacionalisticky... Tech zemi jsou v tom to state tri, ikdyz to dnesni politicke elity a media ignoruji a snazi se nas vsechny hazet do jedneho ceskeho pytle.

0 0
možnosti
Foto

Poctivě přiznávám, že tento spor vůbec nechápu. Cizinci můžou v této zemi nabývat majetek a pokud získají občanství, tak mohou také volit. V tomto smyslu je to jejich země stejně jako kohokoliv jiného. Že je země primárně spravována vlastními občany je dost banální skutečnost, kterou nikdo nezpochybňuje. Ale pokřik typu "Čechy Čechům" opravdu nesnáším. To nemá s vlastenectvím nic společného.

3 1
možnosti
Foto

Čechy Čechům a francouzská vlajka.

Hm, to jsou ti praví vlastenci.

3 6
možnosti
PB

...... solidarita za "Paříž", mimochodem vyjádření soucitu a podpory od Austrálie až po Ameriku a následně blog na téma vlastenectví,- problém konkrétně spatřujete jako v čem ?!?

3 1
možnosti
PK

Článek se mi líbil, některé slovní obraty jsou výborné. Prolétl jsem diskuzi a znovu jsem se ubezpečil, že "Češi" jsou nedostižní v kecání, zpochybňování. Asi tomu až na vyjímky bylo vždy. Také si tak trochu představuji jaké by bylo "vánoční poselství" prezidentů Schwarzenberga, Dlouhého, statistika Fishera, Roithové, potetovaného profesora.

11 1
možnosti
JH

Děkuji, pane Kuchto, také si představuji jiná vánoční poselství a vím naprosto přesně, jaké by bylo to pana Schwarzenberga: "Je dobře, že jsme už jeden evropský národ!" ;-D V tomto případě, děkuji nechci a díky za poselství Zemana, i když vyvolalo opět tolik emocí.

9 1
možnosti
MD

Skvely clanek, neni co dodavat.

11 1
možnosti
VV
JH

Ne, Češka, vadí vám to? Přečtěte si tedy můj jiný blog http://holotova.blog.idnes.cz/c/484207/my-ovce-mame-na-pocest-obeti-parizskeho-masakru-francouzskou-trikoloru.html a nebojte se, už se na nové fotce pracuje, jen čekám na schválení admina ;-)

6 0
možnosti
Foto

správné postřehy, karma

11 0
možnosti
JP

J72o97s30e18f 67P73o72t20r

29. 12. 2015 18:47

Nesouhlas s obsahem článku !!!

2 9
možnosti

J51a40k65u37b 83Š37o46l20c

29. 12. 2015 18:49

Tak to je rázný nesouhlas.

6 0
možnosti
PZ

Zemana jsem nevolil a osobně ho nemám rád pro jeho hulvátsví ,neúctu k druhým,výběrem "osobností" které ho obklopují.Respektuji však to,že byl v druhém kole zvolen.Rovněž tak chci ,aby bylo respektováno,že 70%tohoto národa si nepřeje ,aby byla Česká republika vtažena do sebevražedného multikulti experimentu,které režíruje "muti Merkel"V tomto ,má můj prezident Zeman mé sympatie.Pojmenoval vše pravým jménem ač se to 30%obyvatel nelíbí. Ano,pomožme ženám,dětem z Arabského světa..a.až děti dosáhnou dospělosti-běžte bojovat za svou vlast.Dospělé,zdravé a vypasené "chlapáky"lifrujme zpět.

23 1
možnosti
VK

Jen se zeptám, co že pojmenoval pravým jménem?

5 7
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4177x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.