Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kalousek je stále trapnější a trapnější. O řešení vepřína v Letech si myslím totéž. Celkem se jim divím, že pořád vytahují umělý problém, na jehož řešení žádná politická garnitura nemá. POkud vepřím někomu vadí, nechť laskavě finacuje jeho přemístění ze svého.

5 0
možnosti
SN

:-)......TeĎ poslouchám a dívám se na Kalouska ve včerejších událostech a komentářích, mantra pořád dokola. Už ho napomíná redaktor, že se stále opakuje.

Ale nezmínil se ani slovem o tom, že pracovní tábor byl zřízen na přání otce Kalouskovy vývěsní tabule a ikony"knižete" Schwarncerbega, protože byly lesy plné polomů, a bylo třeba tuto katastrofu likvidovat. Stojí to za podívanou ! A vývěsní štít TOP se drží v pozadí! Ten k tomu ani nemukne ! R^R^R^

5 0
možnosti
MD

Pravidelna v objemnejsi konzumace etylalkoholu o sobe da vzdy vedet. Uz zazvonila i u 'Kalousku.'

4 0
možnosti
JF

Kalousek holt nikdy nepřekousne, že Babiš je úspěšnější ministe financí než on.

5 6
možnosti
JL

Babiš něco plácnul o Letech (plácá často) a politici zajásali: máme předvolební téma. Ale kauza Lety nebyla vyřešena za 26 let a to na ni upozorňoval už Havel... Takové Čechy, řekl bych. Furt se něco plácá, mele, ale skutek utek. Politici by měli teď řešit hlavně, co budou dělat až Merkelová resp. Junker dupne a řekne: TADY MÁTE 100 000 MIGRANTŮ, berte, nebo budete za každýho platit 100 000 ojro. To sjem na pak fakt zvědavý, na machry.

8 2
možnosti
MK

R^ Dobře, že jste ten paskvil opozice otevřela. Všichni, když je to proti Babišovi, naskočili na vlnu neoprávněné kritiky jako pominutí. Kalousek má jediný klad: je dobrý rétor. Jenže tuto přednost využívá k polopravdám, ke lžím a k osobním útokům.

Doporučuji dnešní Parlamentní listy, kde prof. Rataj, který se detailně zabývá historií tohoto období, přesně vysvětluje dvě fáze tábora v Letech, který v žádném případě nebyl, ani vzdáleně, na úrovni koncentračních táborů. Nejhorší a ohrožující životy osob byla hygiena, kdy epidemie způsobily nejvíce úmrtí.

12 2
možnosti
ZK

Kdo jste, že umíte posuzovat, co je a není pořádná práce v parlamentu?

3 12
možnosti
DK

K tomu staci selsky rozum...Zabyvat se nekolika nicotnymi vyroky sveho oponenta (coz je hlavni duvod, proc to vubec resili) rozhodne neni efektivne straveny cas v parlamentu. A od toho tam opravdu nejsou...

14 2
možnosti
JS

Ono je totiz mnohem jednodussi vytvaret zatupne problemy, nez resit skutecne dulezite veci, (jako je na pr.obrana republiky). Souvisi to primo s neschopnosti, neinformovanosti a arogantsvim lidi, kteri se vydavaji za predstavitele narodaa.

13 0
možnosti
SN

:-) Sleduji to od začátku ! Kalousek, jak se po prvé vyjádřil, přímo okřál, že zas má téma na Babiše a hned začal zakládat parlamentní komisi. Ve vzácné shodě se Sobotkou. Dnes večer Dienstbier, ten přímo exceloval ! Konečně se mohl v TV předvést, jaký je to bijec za spravedlnost světa.

Preference se propadají a to je hrůza ! Lidé nejsou hloupí, ve volbách jim to spočítají a oni to cítí. R^VR^

9 3
možnosti
JH

jé škoda, ten Dienstbier mi nějak unikl, neviděla jsem, kde se zase předváděl, pustím si záznam

3 1
možnosti
DK

Presne tak...i kdyby se Kalous se Sobotkou staveli na hlavu, skutkova podstata trestneho cinu popirani holocaustu nebyla naplnena a to ani zdaleka. Nekdy mam pocit, ze "hadat se" je hlavni pracovni naplni politika a Kalousek je v tomto mistr. Ono cela TOP09 je plna silne nesympatickych lidi, tolik pokrytcu, kolik jich je koncentrovano v teto strane, tomu snad nemohou konkurovat ani Zeleni...

9 0
možnosti
DK

mozna proto si rikaji "top"

5 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.