Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65i65r53i 55B74i75l78i60n74a

20. 11. 2015 8:41

Hezky napsano.

Me je ruskych cestujich lito stejne jako Francouzu, ale proti vyvesovani ruskych vlajecek existuje spousta duvodu.

Pokud je kremlohujeri nechapou, at si trhnou nohou.

0 0
možnosti
JH

Vážení přátelé na fb, milí čtenáři na iDnes. Ukončuji několikadenní pietu za oběti teroristického útoku v Paříži a stále si myslím, že je to náš společný problém! Těm, kterým úcta k tragédii nic neříká a mohlo jim to potrhat žíly, navrhuji, že si mne, pokud mne mají přidanou na fb, mohou vyndat z přátel  nebo jednoduše nečíst moje články :-). Těm, kteří jsou vzteky bez sebe z francouzské trikolory tak, že to vážně narušilo jejich psychický stav, doporučuji návštěvu specialisty na tyto problémy, aby jim nějakými medikamenty ulevil Emotikona smile. Dnes je 17. listopadu a nasazuji na svoji profilovku na facebooku českou vlaječku jako vzpomínku na události roku 1939 a 1989, také jako symbol mého češství a národní hrdosti. Posílám pozdrav do Prahy všem svým přátelům a Vám ostatním, kteří půjdete na Albertov, Václavák i jinam vyjádřit svoji nespokojenost s postupem evropských i českých špiček v řešení současné krize a nebezpečí terorismu a migrace, kterému čelíme. Já se omlouvám, ale dnes to časově nedávám. Českou vlaječku ponechám na své fotce na fb jako symbol potřeby národního sjednocení a boje proti globalizaci, falešné pseudohumanistické multikulty a snahy eurovizionářů o rozbití národních států a naší identity! Čauky, děkuji za Vaše kladné i opačné reakce a přeji hezký den všem!

1 0
možnosti
PN

P92a31v45e93l 81N68o70v82á14k

16. 11. 2015 15:07

Tohle je asi tak stupidní jako hysterický potlesk zástupu imigrantů na hlaváku v Mnichově. Hysterie nepomůže, stejně tak xenofobie. Ovce se účastní obou extrémů. Člověk s vlastním mozkem nemá potřebu přidávat se každý týden pateticky k nějakému módnímu proudu.

7 0
možnosti
RK

R41u80d97o84l18f 44K97o78l58b

16. 11. 2015 13:48

Já trikoloru chápu, protože je to jedno kliknutí a je to. Je to jednoduché a to lidi milují. A je mi velice líto všech lidí, kteří se stali obětmi tohoto odporného činu i těch kteří po nich zůstali. Akorát nevěřím tomu že to bude ten poslední, pokud se místo keců politiků nezačne něco dělat. Ono to u těch trikolor začíná a taky bohužel za pár dní zase končí... Už jste někdo za poslední měsíce slyšel nějaký plán nebo strategii jak na to, aby nás co jsme obyvatelé EU politici více chránili ? Jak ochránit vnější hranice EU když Schengen zrušil ty vnitřní ? Jak zastavit tok tisíců ilegálních migrantů ? Co s těmi co jsou tady ? Jak bojovat s pašeráky lidí do EU ? Jak bojovat s IS ? Jak vyřešit problém ghet ? Jak vyřešit radikalizaci lidí co odešli s legálním pasem EU do Sýrie a mohou se volně kdykoliv vrátit a udělat znova a ve větším to kdekoli v EU to, co se stalo v Paříži ? Pár takových magorů se určitě znova najde. A předtím třeba: jak zachránit EURO a jak řešit katastrofální zadlužení Evropy ? A co Řecko? Slyšel jste někdo v posledních dnech a týdnech něco o Řecku? A Ukrajině ? Co asi pořád politici na těch summitech dělají ? Právě Francie, Anglie, Německo, Švédsko, Belgie a další svoji multikulti politikou došli až sem. Pár magorů s kalašnikovem dokáže udělat takovouhle věc. A kolik přišlo s migrační vlnou lidí, kteří se nezaregistrovali a pohybují po Evropě volně... ? Ukazuje se, že kecama a úsměvy do kamer se to nevyřeší. Tenhle problém vznikl desítky let předtím než se v Paříži začalo střílet. Tak si dejte před ksicht na Facebooku trikoloru a zítra zase do rachoty a platit daně darmožroutům....  ;-( Nikdy bych nevěřil, že se něčeho takového dožijeme.

9 0
možnosti
PN

P19a54v19e42l 34N59o81v46á51k

16. 11. 2015 15:09

A vy jste neslyšel slovo "kvóta"? To přeci vyřeší úplně všechno ;-)

0 0
možnosti
MS

To spojení ovci a trikolory je prostě geniálníR^

4 1
možnosti
RS

Je to zoufale. Uz si zase hrajeme s fanglickama. Je zapotrebi rict, ze terorizmus a islam nepatri do nasi kultury. Migranti jsou predevsim Africane, kteri nemaji v Evrope co hledat. Nejsou schopmi se integrovat a tvori paralelni spolecnosti. Ty jsou potom semeniste teroru. Priklad je Belgie. A nedelejme si iluze. Tito zlocinci se jeste nedostali k biologickym zbranim a spinavym bombam. Zatim jen vrazi. Jeste nenapadili nasi infrastrukturu. Nedivejme se, co delaji jine staty. Do nasi republiky nesmi tato spolecnost proniknout.

9 0
možnosti
MP

M93a49r69t82i88n21a 44P10u31c

16. 11. 2015 13:00

Do Trikolóry se nebarvím a barvit nebudu. Francie nepotřebuje můj soucit. Nijak jí nepomůže. Francie, stejně jako ostatní evropské státy potřebuje, aby se jim i nám rozsvítilo. Problém se nevyřeší pouhým soucitem. Problém je potřeba vyřešit rázně a v místě, kde vznikl. Proti tomu, co se stalo se nelze pasivně bránit. Na provedenou akci je potřeba vší dostupnou vojenskou silou zahájit masivní reakci.

Jedině silná a účinná reakce si zaslouží naší podporu. Řečí už bylo dost a pouhý soucit nestačí.

Nevyjadřuji jen pouhý soucit s tím co se stalo. Vyjadřuji plnou podporu silné reakci!!

11 0
možnosti

Dávat si na FB přes fotku trikoloru je stejná krávovina jako kdysi, když jsem chodil na střední školu a v prváku proběhla ve třídě akce, že si měli všichni na protest proti fanatické češtinářce vzít kostkovanou košili :-) Ačkoli jsem onu češtinářku nesnášel ještě mnoho let po škole, kostkovanou košili jsem si nevzal - jednak proto, že nesnáším košile (a vůbec věci s knoflíky - vyjma jednoho knoflíku na poklopci u kalhot :-)), jednak - a to hlavně - proto, že to nic neřeší. Já jsem nepříliš kladný vztah k oné češtinářce vyjadřoval "drzými" slohovými pracemi :-)

4 0
možnosti
JS

J42a19n 87S35o88u52č80e65k

16. 11. 2015 12:08

Před 10 měsíci jste nosila placičku "je suis Charlie" a evropští papaláši (pod silnou policejní ochranou) se vedli po pařížském nábřeží pár minut za ručičky. Co tím dokázali? Během dalšího půlroku uvedli Evropu do chaosu, v jakém již dlouho nebyla a přímo umožnili teroristům spáchat tento čin. Význam nošení francouzské trikolóry mně poněkud uniká. I z toho důvodu, že sám francouzský prezident byl vášnivým zastáncem nekontrolovatelné migrace. I on tak nese velký díl odpovědnosti za smrt stovek lidí.

25 0
možnosti
PN

P80e57t62r 37N34o59v96á64k

16. 11. 2015 12:06

Už jsem se bál, že to je článek proti trikoloru a chtěl jsem se silně ohradit. Takhle musím napsat jen, že souhlasím. Je to můj názor a můžu si obarvit co chci a čím chci. O předchozích se asi tolik nemluvilo a nebyla ta možnost, nespustilo to takovou lavinu. Samozřejmě, že truchlím se všemi zbytečnými oběťmi kdekoliv na světě a tohle téma mě opravdu duševně velmi zasahuje, leč z mého pohledu s tím mohu jen těžko něco dělat.

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4177x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.