Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Holotová, volby u nás byly ani ne před třemi měsíci. Váš blog ve mě vyvolává dojem, že poněkud nerozumíte fungování zastupitelské demokracie. Doporučuji vám, se aktivně zapojit do politiky prostřednictvím některé vašemu srdci milé politické strany. A když budete pilně několik let pracovat, jistě dostanete možnost mluvit do toho, kdo bude ministrem.

1 0
možnosti

Právě že já chci změnu zastupitelské demokracie, která jak je vidno vůbec, ale vůbec nerespektuje názory veřejnosti. Proto je přímá demokracie naprosto nejlepší řešení, budeme moct politiky alespoň odvolat a nebudou ve funkcích lidi protlačení vlastní stranou, ale doufejme odborníci ve svém oboru a lidi všeobecně akceptovatelní

0 0
možnosti

A k tomuto poznání jste dopěla teprve teď? Politici slíbí naprosto cokoli, aby se dostali nebo udrželi u moci. Potom začne každá vláda vymýšlet způsoby jak nás učinit ještě závislejšími na státní správě. Což jde nejlépe přes daně.

Ubývá kuřáků - zvýšíme spotřební daň na tabák. DPH na dětské pleny je hříšně vysoká - snížíme, ale zvýšíme daně z příjmu, daň sociální a zdravotní "bohatým" (tedy těm, kteří vydělávají trochu více než minimální mzdu, ti opravdu bohatí zde daně neplatí). Prostě pro politiky v sociálním státě je plátce daní tvor financující všechny dotace, stavby domů z poslaneckých náhrad a celou spoustu lidí přisátých jak pijavice na naše peněženky. Mnozí z nich dokonce nikdy doopravdy nepracovali, nikdy nebyli za cokoli osobně odpovědní. Takže asi uvidíme staré představení s novými herci. Možná tam bude i komik typu Radka Johna.

2 0
možnosti

on pan president nese za vládu nějakou odpovědnost? to se to kecá a rdí bez odpovědnosti, to umí kdejaký hejhulák, pište si petice protesty ale je vám to prd platné jestli jste si nevšimla legitimita vlády vychází z voleb

2 0
možnosti

J40a47n 19N70e98t98o66p20i10l

10. 1. 2014 20:01

Prezident že má pravdu ? Hahahaha...tak jsem se dlouho nezasmál:-). Díky za pobaveníR^

1 0
možnosti

Má, já třeba Hermana za ministra nechci a se mnou už skoro 2000 lidí!     http://www.petice24.com/petice_proti_jmenovani_hermana_ministrem_kultury

1 0
možnosti
Foto

R20o21m51a32n 67K81o31z35e48l

10. 1. 2014 19:51

Např. u Zaorálka je jasné, že Zemanovi nejde o odbornost, ale o to, že ho nesnáší...je to dostatečně známo z jeho knih.

3 0
možnosti
Foto

nemyslím si, že pokud pan prezident posuzuje jednotlivé členy budoucí vlády podle toho, jak je mu kdo sympatický, že jedná jako moudrý státník.

Vaše okouzlení panem Zemanem je tak velké, že ztrácíte soudnost.

2 0
možnosti

Nejsem volička Miloše Zemana, ani komunistka, ale tentokráte má pravdu!

0 2
možnosti

Jestli vám někdo kálí na hlavu, podejte trestní oznámení.

Píšete, že máte ambici nás pobavit. Mě tedy hodně, nejvíce snad s prozíravým prezidentem.

4 0
možnosti

Vládu sestavuje premiér, nikoli prezident. A premiér za ni také zodpovídá. Tak to prostě je. A myslím, že je to tak dobře. Kumulace moci v jedněch rukou je vždycky krajně nebezpečná a většinou se vymstí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.