K moskevské tragédii

Někteří lidé o nenávisti píší a informují, jiní nenávist provádějí skutečně a v té nejkrutější podobě. Dokonce existují lidé, kteří tak konají ve jménu jistého Boha. Vraždí se různým způsobem po celém světě. 

Kriminalisté vždy však maximálně zpozorní, když se u vražd objeví společný jmenovatel!

 

Dále Vás musím přesměrovat na svoji soukromou stránku, protože jsem tímto porušila kodex blogera a na hlavní stránce už můj článek, publikovaný dnes kolem jedné v noci nenajdete. Za přečtení, diskuzi i případné karmy pod původním článkem i zde, děkuji:

http://holotova.blog.idnes.cz/c/497315/islam-v-te-nejsurovejsi-podobe-je-svinstvo.html 

 

Ještě si dovolím okopírovat jeden zajímavý diskuzní příspěvek z mého článku, který není už na hlavní stránce. Napsal ho pan Jiřího Svoboda a moc mu za něj děkuji. Budu věřit, že adminové tento můj nový článek ponechají už tak, jak je.

"Nezlobte se na mne, ale podle mého názoru autorka blogu vyjadřuje odpor právě proti hnutím, které se projevují nepřijatelným násilím. A takovým hnutím je islám.

Roku 627 nechal Prorok Muhammad shromáždit všechny medínské muže s židovského kmene Bení Quarajzá (jiná trankripce Banu Kurazja), což bylo asi sedm set osob. Donutil je vykopat podél centrálního medínského náměstí obrovský příkop a na hraně toho příkopu je pak nechal setnout. Usekávání hlav trvalo celý den a celou noc. O tomto soudu Muhammad prohlásil, že ho Allah vyhlásil za sedmým nebem. Byla to jedna z nejděsivějších hromadných poprav v dějinách lidstva a je zároveň zdrojem tradičního islámského antisemitismu. Veškerý majetek této prastaré židovské komunity muslimové zabavili jako kořist a pozůstalé ženy a děti prodaly jako otroky. Stejným způsobem naložili s dalšími židovskými a křesťanskými komunitami v oblasti. Právě proto Muhammadovy nástupci během několika let vyvraždili přes devadesát sedm procent původních obyvatel Egypta (křesťanských Koptů). Kam zmizely původní národy severní Afriky, Blízkého východu, Mezopotámie a Západní Indie? Zanikly při tažení islámských armád. V Západní Indii (dnešní Pákistán) byly vyvražděny celé prastaré buddhistické a hinduistické národy a křesťanské komunity. Jejich věkovité obrovské chrámy byly vyvráceny a zničeny do základů. Byly jich tisíce a mnohé z nich patřily k největším a nejstarším nepřetržitě fungujícím chrámům světa.

Podle islámu je Korán přímou řečí samotného Allaha. Je to nezměnitelný a provždy platný Zákon, který je nadřazen všem lidským výtvorům. Stačí se podívat na to, jaké příkazy tato kniha obsahuje. Je v naprosto zřejmém rozporu s moderním pojetím lidských práv. Jak to, že Vás neuráží, co obsahuje Korán a Sunna, ale uráží Vás to, co obsahuje blog této autorky?"

 

Na závěr něco z naší Ústavy :-)

 

Autor: Jiřina Holotová | úterý 1.3.2016 11:09 | karma článku: 22,03 | přečteno: 617x