Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Veľmi výstižné. Len som zvedavý, kde teraz Poliaci budú hľadať spojencov, keď Brusel je pre nich stelesnením zla a Rusko tiež... 

Možno že raz im aj tí Rusi budú ešte dobrí.

0 0
možnosti
Foto

Diky za tento clanek. V tomto s Kaczynskim zcela souhlasim.

2 0
možnosti
RT

Jaroslaw Kaczyński říká o migrantech pravdu a to se vládnoucím špičkám a multikulturalistům ovládajícím média samozřejmě nelíbí.Jinak ode mě R^

2 0
možnosti
Foto

Ne je to jinak.  Nejdříve jsou problémy, které způsobí politici a pak až ta destrukce při které zemře hodně lidí.   Příčinou nejsou imigranti, ale příčinou jsou ti co ovládají stát a je opravdu jedno jakou zvolí metodu.  

Pokud by to s námi politici mysleli dobře zvolili by cestu posilování individuální svobody, ozbrojení starousedlíků a důsledné ochrany přirozeného práva.

0 0
možnosti
PK

P62e34t60r 38K53a23p20l17a73n

5. 12. 2015 11:16

Myslím, že naše sdělovací prostředky už zahájily embargo na informnace o dění v Polsku. A nejenom tam. Už je to horší než za komoušů. Orwelův román nebyl jen varováním, byl přímo prognózou, která se naplňuje.

16 0
možnosti
AM

A mimochodem - že Polsko nepodporovalo americkou politiku je Kačerova lež.

Poláci lezli Amíkům do zadku permanentně.

Copak už si nikdo nepamatuje, jak si Rumsfeld a další pochvalovali "novou Evropu"???

4 0
možnosti
MS

Dobrý projev. R^ V českém překladu jsou ovšem chyby: "wrogowie" neznamená vrahové, nýbrž nepřátelé. V pasáži o imigrantech je v českém překladu uvedeno "Potom ještě budou dodržovat naše zvyky, jak deklarují, že budou." Kaczynski ovšem řekl, že "n e b u d o u  dodržovat naše zvyky, jak deklarují, že  n e b u d o u.

7 0
možnosti
JH

Děkuji za připomínku, neumím polsky, ale Kaczyńsky říká: smertelni wrogowie, tak doufám, že se překlad tolik neliší a smysl a obsah projevu to nijak nemění. Např. v tomhle smysl a podstata zůstává: "Potom ještě budou dodržovat naše zvyky, jak deklarují, že budou. A poté nebo rovnou od začátku začnou prosazovat své požadavky v různých oblastech veřejného života."

5 0
možnosti
SN

:-)....To video jsem viděl a zíral jsem!  JE dobré že po změně vlády nabralo Polsko jiný kurs, a bude snad držet basu s námi ! Za článek : R^VR^

14 0
možnosti
TG

Přál bych si, abychom MY [>-]drželi basu s hrdým Polskem!

15 0
možnosti
ML

Extrémista, xenofób, rasista a neonacista Kaczyński8-o

1 7
možnosti
TG

Omlouvám se, mělo být +!

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.