Evropa patří Kristu! Poselství z Václaváku

Konkrétní poselství nám zanechal prozatím neznámý čtyřiapadesátiletý muž, který se pokusil dne 18. 1. 2019 upálit na Václavském náměstí.

Cedulku na níž je toto poselství v anglickém jazyce “Europe belongs to Christ” se podařilo zachytit z jednoho videozáznamu z místa události a screenshot zveřejnila skupina "Proti multikultrurnímu fanatismu" zde 

 

screenshot cedulky z náhodného videa

V informacích ihned po události se objevila okamžitě zpráva, že nikdo téměř nic neviděl a že tento čin neměl politický nebo nějaký jiný symbolický motiv. Začali se ale objevovat svědci, kteří hovořili o tom, že pán měl na stojanu pověšené křesťanské křížky a nějaké cizojazyčné cedulky. Také volal svému bratrovi, že chce odejít jako Jan Palach. A Jan Palach rozhodně bez žádného poselství národu a světu nezemřel. Zemřel proto, aby cosi silného sdělil a zanechal nám odkaz.

Stejně tak i prozatím neznámý muž, který dosud bojuje o přežití. Chtěl nám sdělit a nechat významné poselství.

Nám (tedy doufám, že převážné většině lidí) nezbývá než jediné, říci:

"Děkujeme Vám, pane, souhlasíme s Vámi v tom, co jste před svým pokusem o upálení vyjádřil, ale nesouhlasíme s tím, jakým způsobem jste to udělal, hlavně se brzo uzdravte! Vaše oběť snad nebude marná, Vaše poselství se postupně dostane ven a všem, i když to teď vypadá, že se to někomu zrovna nehodí do krámu!"

 

 

Autor: Jiřina Holotová | úterý 22.1.2019 13:42 | karma článku: 0 | přečteno: 550x