Do Evropy proudí psychicky nemocní, analfabeti a kriminálníci z Afriky

Bohužel, žádní doktoři, inženýři a jaderní fyzici, co nás mají obohatit, ale odpad Afriky s vážnými mentálními a psychickými poruchami s agresivními sklony. To jsou závěry nezávislých studií i závěry obecného pozorování.

Jenom za polovinu měsíce července 2018 se do Španělska dostalo podle dat z IOM (Mezinárodní organizace pro migraci) na 6000 migrantů ze států Severní a Subsaharské Afriky, nejvíce z Maroka, Guinei, Mali a Pobřeží Slonoviny. Do Itálie díky zásahu tamní vlády se za posledních čtrnáct dní dostalo "pouze" necelých 600 migrantů především z Tunisu, Eritrei, Súdánu, Nigérie. V Řecku v témže období přibylo na 1300 nových migrantů převážně ze Sýrie, Iráku, Afganistanu, Kamerunu a Konga. 

Od začátku tohoto roku je to přes 70 tisíc migrantů. To je oproti letům 2015, 2016, 2017 v témže období vice než o polovinu méně, nicméně snaha o přesídlování pokračuje. Za hlavní povšimnutí ale stojí, že se mění skladba imigrantů a jejich toky. Už to nejsou lidé na útěku ze zemí bezprostředně ohrožených válkou, ale vysloveně nelegální ekonomičtí migranti z méně rozvinutých zemí především Subsaharské Afriky. 

Jak známo, tato oblast je typická nejmenší mírou vzdělanosti. Nikde jsem nenašla statistiku uprchlíků ze Subsaharské Afriky, co se gramotnosti týká, ale pokud vezmeme v úvahu (dle zprávy OSN z roku 2013), že v těchto státech dosahuje gramotnost pouze 40 až 60 %, pak je jasné, že podle mne více než 50% uprchlíků je analfabetů. Osobně si troufám předpokládat, že to bude možná jen 30% těch, kteří jsou vzdělavatelní a umí číst a psát. Velká chudoba, žádné pracovní návyky, psychická traumata, která si tito lidé nesou od narození vzhledem k sociálně-politické a hospodářské situaci v zemích jejich původu, špatné kulturně-genetické předpoklady, nedostatečné hygienické a jiné návyky, velký výskyt infekčních nemocí a jiná zdravotní rizika, jako jsou psychické problémy a agresivita, to vše jsou věci, se kterými jdou migranti k nám do Evropy.

Nedávná studie asociace "Street psycholog", která byla provedena v Padově, v severní Itálii tvrdí, že většina imigrantů, která se v současnosti nachází v Itáli trpí mentální poruchou, která u nich vyvolává agresivní chování a psychotické stavy. 54% žadatelů o azyl prokázalo znaky typické pro post-traumatický stres. 

Švédská studie z roku 2016 zase poukazuje na velký výskyt schizofrenie u uprchlíků, kteří jsou pro tuto diagnózu vysoce rizikovou skupinou a trpí jí až třikrát více než původní švédské obyvatelstvo. Schizofrenie je chronické, oslabující onemocnění, symptomy často zahrnují halucinace, bludy a paranoiu. Traumatizující události, jako je pronásledování, konflikty nebo přírodní katastrofy, přispívají k riziku vzniku takových poruch. Švédsko zaznamenalo v roce 2015 rekordní počet žadatelů o azyl a získalo 163 000 žádostí. Studie zdůrazňuje potřebu specializované péče a podpory. 

Jako poslední příklad uvedu závěry britského výzkumu, který uvádí, že psychotické chování je velmi časté u Afričanů a lidí z Karibské oblasti. V této studii byl zjištěn až devětkrát vyšší výskyt psychických nemocí, než u bílé britské populace. Tyto rozdíly byly nejmarkantnější u úzce definované schizofrenie a manické psychózy.  

Když k tomu přičteme již uváděnou negramotnost černochů ze Subsaharské Afriky, má Evropa zaděláno na opravdu velký problém. Vzdělaní Afričané a Afričané s vyšším postavením prý do Evropy nemíří, podle několikrát popsaných zpráv, se jedná o spodinu Afriky, která proudí do Evropy.

Nashromážděný stres, který si nesou ze zemí svého původu, z cesty do vysněné Evropy ještě znásobí zjištění, že se tu musí pracovat. Domy a byty, že se nedostávají zadarmo, peníze že neproudí z bankomatu jen zmáčknutím čudlíku, že sex je tu víceméně otázkou především lásky a partnerství,  a válením se po zemi se nelze najíst.  Obrovská materiální, sociální a sexuální frustrace bude spouštěčem všech těchto psychických nemocí. Nejvíce se rozvine v dobu, kdy přistěhovalci zjistí, že výdobytky Evropy nejsou jejich PRÁVEM, ale musí se o ně zasloužit. Toho bude schopno jen malé procento z nich. Všichni hrát fotbal nebo rapovat a tancovat nemohou, a stát ve fabrice u pásu denně osm hodin na směny? Vážně si někdo myslí, že budou, vydrží a porozumí automaticky řízené výrobě? 

Má snad někdo z autorů přesídlování a podpory migrace plán, jak uživit dlouhodobě takové množství lidí z našich daní? Má snad někdo z vizionářů o mísení ras přesvědčení, že se evropská děvčata poženou do vztahů s takovou zdivočelou entitou - negramotnou, psychicky labilní, evropským ženám většinou fyzicky nepřijatelnou a živící se převážně kriminalitou, krádežemi, prodejem drog, násilnictvím - válečnictvím, vyděračstvím, jako v zemích jejich původu? 

Nehlídané hranice a volný pohyb těchto osob po celé Evropě, ČR nevyjímaje, je časovanou bombou. Kdo tomu nechce pořád věřit a myslí si, že tihle lidé půjdou integrovat, začlení se do naší společnosti a budou se v zemích EU chovat slušně, je opravdu velký blázen a nezodpovědný hazardér s budoucností našich dalších generací. V pohybu je prý na šest miliónů imigrantů.

ilustrační video 

https://www.facebook.com/2061388850789277/videos/661698304226529/UzpfSTIwNjEzODg4NTA3ODkyNzc6Vks6NjYxNjk4MzA0MjI2NTI5/

Zdroje

http://migration.iom.int/europe/

http://mattinopadova.gelocal.it/padova/cronaca/2017/10/21/news/profughi-uno-su-2-soffre-di-disturbi-post-traumatici-1.16019814

https://www.thelocal.se/20160316/refugees-at-higher-risk-of-schizophrenia-swedish-study

https://www.unz.com/jthompson/scientist-stabbed-to-death-by-mentally/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Gramotnost#/media/File:Analfabetismo2013unesco.png

http://www.rozvojovka.cz/clanky/1026-svetovy-den-gramotnosti-v-11-zemich-je-stale-negramotna-nadpolovicni-vetsina-obyvatel.htm

 

 

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 2.8.2018 19:35 | karma článku: 46,11 | přečteno: 6318x