Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Srovnávat vámi zmiňované události s dneškem může s prominutím idiot. Omlouvám se za to slovo, k ženám se chovám slušně, ale tohle vážně nejde... Pokud si nedovedete selským rozumem vyjasnit rozdíly, nemá ani cenu předkládat nejaký protiargument...

0 0
možnosti
JH

Jen idiot nevnímá analogii diktatury

3 0
možnosti
Foto

Ještě vám v článku chybí vysvětlení, proč to tehdy v září 1938 Anglie a Francie udělaly!

0 0
možnosti
AS

A42d17a25m 20S32t24a79v52a

23. 9. 2015 8:32

Dal jsem karmu - reaguji však na některé příspěvky. Ty vyznívají přesně tak pomýleně, jako působení a vůle všech těch komunistů i prokomunistů, kteří ve ´48 byli z bolševického puče nadšení, fandili mu a bez jakékoliv racionální pragmatické úvahy pro to pracovali a ve jménu jakési  kdoví odkud sebrané pravdy, zrazovali humanistické tradice své  země, aby pak po několika letech začali lkát, že tak si to nepředstavovali. Pak si začali říkat pomýlení. Budiž, čo bolo, to bolo, ale nejhorší je, že jsme se na jejich přikladu nepoučili. To mohl být pro naši zemi  jediný kladný smysl jejich pravd, chyb a omylů  - ale není: Pokud ještě mohou, tak znovu a stále tu šíří své nesmyslné chýry a zlopravdy a vychovávají si nástupce.

0 0
možnosti
Foto

Paní Holotová dnes nám nikdo nic nenutí a v ničem nebrání, nikdo nehrozí vojenskou silou.

EU si svobodně odhlasovala nějaké pravidlo-pokud se nám nelíbí můžeme z EU vystoupit-v tom nám nikdo nemůže bránit.

Faktem ale je, že EU tak jakékoliv jiné uskupení má určité pravidla, kteří musí členové dodržovat, jinak nemohou být členy.

3 2
možnosti

Já hlavně žasnu, kam se ztratil ten český národ Švejků, který vždy uměl využít hlouposti druhých, ač sám byl pro ně za hlupáka. Mezi místními xenofoby a rasisty Švejka nenajdete. Český xenofob a rasista dokonce přestal umět počítat, což Švejk uměl dokonale.

Kdyby byl premiérem Česka Švejk, zachoval by se úplně jinak, než premiér Sobotka a ministr Chovanec. Švejk by sdělil Evropské unii, že dobrovolně si sámi zvyšujeme uprchlickou kvótu na 10 tisíc imigrantů. Na základě toho bychom získali zhruba 1,65 miliardy korun z rozpočtu EU jako dotaci na imigranty. Následně bychom imigranty u nás ubytovali a pak jen sledovali, jak v rámci Schengenu imigranti svobodně odcestují z Česka do jim zaslíbených zemí jménem Německo, Švédsko a Francie.

Jinými slovy: prachy by tu zůstaly, imigraniti nikoli.;-)

2 1
možnosti

Chtělo by to prášky na uklidnění, milá dámo.

Jestli rozhodnutí ministrů EU, že příjmeme během dvou let asi 3000 uprchlíků, považujete za Mnichov, tak opravdu by bylo vhodné navštívit lékaře.

Do Česka se za posledních 10 let přistěhovalo asi 450 cizinců. Někteří už dokonce získali i české občanství.

Jen letos za první pololetí u nás získalo trvalý nebo přechodný pobyt 18 tisíc cizinců, ale my tady šaškujeme kvůli 1595 uprchlíkům stanovených pro letošek kvótami.

Opravdu nechápu, o co našim ministrům a našim xenofobům jde? Národ švejků se rozčiluje, místo aby švejkovsky sdělil, že těch uprchlíků příjmeme klidně 10 tisíc. Všichni víme, že tady ti uprchlíci stejně nezůstanou a odjedou do Německa či jinam. Všichni to víme, ale přesto vláda s prezidentem vyvádí jak střelené zvíře.:-/ A mnoho lidí vyvádí s nimi.

2 7
možnosti

Opravuji:

přistěhovalo se k nám 450 tisíc cizinců

0 1
možnosti
SB

Na tomto článku mě mimo jiné zaujala ta kopir titulní stránky novin: "Vlastní spojenci nám diktovali jako poraženým".

Je vidět, že tehdy alespoň některé noviny byly objektivní. Nyní však i noviny a Česká televize poklonkují těm našim diktátorům. Nebát blogů a diskusí na internetu, což však tehdy neexistovalo, tak člověk čte jen a jen tu propagandu. Jako za totáče. avšak i tehdy od propagandy existoval útěk v podobě rozhlasových stanic Hlas Ameriky nebo Svobodná Evropa. Teď už ani to by nebylo.

2 2
možnosti

No jistě ;-D

Pro Vás je odstoupení pohraničí na stejné úrovní, jako přijeti 1595 uprchlíků. ;-D

A co takhle nařizený zákaz klasických žarovek? Jak to, že jste po zákazu žárovek neemigroval do svobodné země, kde si klasickou žárovnou můžete svobodně svítit dál?;-)

2 1
možnosti
Foto

Je to hrozný. A už jste přemýšlela o sebevraždě? :-)

1 4
možnosti
JH

ne nepřemýšlela, často ale přemýšlím o lidech, jako jste vy

1 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, karma.

5 1
možnosti
JH

děkuji, také čtu některé Vaše články, díky moc

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4177x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.