Brutální propaganda ČT v rámci letošních voleb

Rychlé ohlasy ze sociálních sítí na odvysílanou "Superdebatu" Václava Moravce na ČT aneb je třeba udělat konečně pořádek! Lidi už toho mají dost. A jaký názor máte vy? Neukázala nám naopak debata nakonec ty nevolitelné strany?  
  • Na ČT1 opět běží veleslavná "předvolební SUBERDEBATA"... Je mi úplně jedno, co kdo v této debatě prosazuje, protože sama debata je NEDEMOKRATIKCÝM NÁSTROJEM sloužícím etablovaným stranám ke zvýšení volebního výsledku a tedy ke znevýhodňování malých politických subjektů před velkými.
  • Tak jsem dnes večer přetrpěl asi nejhorší a nejbrutálnější propagandu ČT v rámci letošních voleb. To co Moravec předvedl bylo neskutečné. Debaty se zúčastnili tři kašpaři, kteří tam neměli vůbec co dělat, vzhledem k tomu, že to divadlo bylo inzerováno jako debata předsedů parlamentních stran. V tom případě tam byli navíc Gazdík, Bartoš a Conchita. Naopak tam chyběl Lidinský. Diváci tam čekali zřejmě již od včerejška, když je déšť vyhnal z adorace Havla na Václaváku. Jinak si nedovedu vysvětlit tu nenávist k Okamurovi, částečně k Babišovi a totální podporu Kalouska, Gazdíka, Fialy a Conchity s Bartošem. Tohle přesně bylo to, kvůli čemu je potřeba nejenom zrušit koncesionářské poplatky ale nekompromisně zrušit celou Českou televizi. Opravdu jsem dlouho nic horšího a ubožejšího neviděl.
  • Je jasné, že se nemůže konat rozumná debata všech stran, protože debata 70 členů je divácky neatraktivní a nemožná. Proto nekonejme žádnou debatu a nechme na voličích, stranách a kandidátech, ať si přízeň mezi voliči získávají sami. Ať si volič vybírá i bez tohoto divadla, které s objektivitou nemá nic společného.
  • Jelikož se ze strany státu jedná o pravidelné narušování demokratického vývoje, budeme podporovat řešení, které bych nazval "Štěpánkovou definitivní metodou". Štěpánek má poměrně jasný plán, jak nedemokratičnost veřejnoprávních médií napravit a tento plán je jediný možný, jediný demokratický. :) Zrušit veřejnoprávní média, ušetřit každé rodině přes 2000 Kč ročně.
  • Právě přemýšlím, nač máme veřejnoprávní televizi.... i ty zakázané reklamy tam jsou, jen to není reklama, ale sponzor. A pořady jsou většinou jen pro určitou kastu. Viz ČT 2 (furt je tam válka), ČT 24 furt ty samý obličeje, a na ty další se taky nedá dívat. Jsem se onehdy lekla, že jsem se probudila v roce 1980.....Viz program na ČT 1
  • Ta ČT se už neštítí absolutně ničeho a teď nemluvím jenom o nerovném politickém boji kdy se nemůžou účastnit strany s preferencemi nižšími než 5% Copak tohle je demokracie? VYZÝVÁM VŠECHNY PŘESTAŇME PLATIT POPLATKY ČT
  • Volební superdebata byla skvělá, ukázala skoro všechny NEVOLITELNÉ. Jinak výkon moderátora opravdu ostudný, taková míra promítání osobních sympatií a antipatií do chování vůči jednotlivým řečníkům se hned tak nevidí. Musím říci, že můj otec by se sebral a odešel, tohle už nemá s kulturou ani s tou politickou už vůbec nic společného, opravdu jen aréna pro blbce ve stylu "chléb a hry". Manipulace první třídy, včetně nenávistných a tupých útoků na Babiše a Okamuru, opravdová arogance moci a pohrdání voliči Českou televizí.
  • Vůbec nechápu, proč v dnešní superdebatě nebyli Petr Mach za Svobodné a Lidinský za (parlamentní stranu) Úsvit, když tam mohli být Gazdík, Stropnický a Bartoš.
  • Až trapná nenávist k Okamurovi, opakovaná argumentační ubohost k Babišovi a kde je Lidinský? Moravec za zenitem, ale zase komparz jim v ČT funguje na jedničku....
  • Tyhle akce jsou k ničemu, byl jsem tam na superdebatě před eurovolbami... kašpařina a vopruz pro komparz. Osobní prohlídky, dvouhodinové čekání na zahájení a Moravcova předváděčka mne ujistily, že to vše byla jen ztráta času a peněz za benzin a metro.
  • Já to neviděl. Jediný, co si z toho beru je, že vím, které strany s procenty v průzkumech nad některými pozvanými pozvány nebyly... Myslím, že jako základní dělení, koho nevolit a koho zvažovat je to dobré vodítko :)

 

Autor: Jiřina Holotová | čtvrtek 6.10.2016 23:02 | karma článku: 41,80 | přečteno: 2543x