Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

EU dostává jednu ránu za druhou:

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/duda-udelame-vse-proto-abychom-zastavili-ruskou-plynovou-expanzi/

Z toho taky nebudou mít Němci a ostatní členové EU za polskými hranicemi radost.

1 0
možnosti

P83a76v48e96l 64K17u87l36a

8. 10. 2015 7:25

Hele, Jiřino, myslíš, že z toho bude mít Angela radost?

1 0
možnosti

Angela bude mít za chvíli dost starostí se svými "soukmenovci", nějak po ní jde CDU a pak ještě pár milionů občanů, kteří už jí mají taky dost. V německých novinách se objevují úvahy o tom, zda Angela přežije zimu tedy v kancléřském teplém (teď horkém) místečku!

1 0
možnosti

Hollande take rekl ,komu to nepasuje at vypadne z EU.Nikoho EU nenuti zustavat.RvRv

1 0
možnosti

Už abychom z ní byli pryč!

3 0
možnosti
Foto

J56a69n 65P55e60c60h50a

8. 10. 2015 2:49

Už jsem vám chtěl dát karmu, ale když jsem se dostal k tvrzení, že by celá Evropa měla vystoupit z NATO, klepl jsem se přes prsty. Svatá prostoto!

2 1
možnosti

Vy svatá prostoto, co navrhujete vy? Představte si, že toto prohlásil včera Farage a to jsem psala svůj blog předtím, než jsem viděla video a dostala tenhle překlad: " Jeden nàrod , jedna říše , jeden führer ...... tak to tu již bylo a není to tak dlouho. Ještě žijí pamětníci. Tento německý sen stále žije a realizuje se prostřednictvím Evropské Unie. Že by Evropa měla spolupracovat , radit se ,co nejvíce společně obchodovat ANO ANO ANO. Ale být jednotná ???? Nejsme jeden národ. A ať chceme , nebo ne logicky v jednotném celku vždy menší prohrává. To je matematika. Následují tedy většinové kroky , na úkor menších. Tak to prostě je. Imigranská krize je toho názorným příkladem. Pokud někdo něco chce , třeba imigranty , ať si je příjme , ale ať to nevnucuje druhému. To v jednotném celku jaký chtějí eurofilové nelze. Proto si myslím , že společně a jednotně v Evropě rozhodovat nepůjde. Na to je zatím Evropa příliš různorodá a příliš by to rozhodování bylo na úkor někoho. Pokud se ovšem podaří změnit obyvatelstvo , pak se možná změní i myšlení , to je pak úvaha hodna Hitlera. To už raději nejednotu a oslabení , než toto. Nevím , proč by samostatné státy nemohli být za jedno , kde je to vzájemně výhodné a ne tam , kde by to jednomu uškodilo. A proč se upírat buď Amerika , nebo Rusko ? Co nám je do Amerického vidění světa a jejich přetahování se , někdy až hraničící s nenávistí s Ruskem . Pokud to lze , proč neobchodovat a spolupracovat s kým chci. Třeba i s Ruskem. Proč máme doplácet na Americké hrátky a dodržovat nesmyslné sankce , aby se oni přetahovali o Ukrajinu. V rámci toho přetahování se pouze ničí životy obyčejným lidem. A my musíme stát na určité jedné straně. Co takto trochu objektivity a mít svůj názor a svůj pohled na věc ? A opět . To v současné EU nelze a ani v NATO . NATO je americké. Vystup států z NATA , jednotně asi těžko , ať se každý rozhodne. Za nás bych vystoupila. Pokud mi někdo řekne , jak se pak bez armàdy ubraníme , tak asi jako dosud nijak. Ani

0 0
možnosti

to jsou zbozna prani, ty kecy uz znaci ze melou z posledniho. To je jako Jakesovo kecy pred padem sociku

2 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4285x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.