Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní autorko, jste vynikající!

Spousta lidí si nenajde čas najít v té spoustě předvolebních řečiček, co jednotlivé strany a hnutí ve skutečnosti slibují a chtějí prosazovat.

Vašim vynikajícím rozborem jste pomohla mnoha lidem a otevřela jim oči, aby viděli, kdo se do sněmovny tlačí!

Umím si představit, jakou práci vám to dalo, přesto bych vás požádal, aby jste ještě, pokud najdete čas vypracovala ještě druhý přehled v těchto záležitostech:

Přijímání Muslimských migrantů.

Revize církevních restitucí.

Síť neziskových zdravotních zařízení, popř. jedna zdravotní pojišťovna.

Popřípadě v dalších předmětech vašeho zájmu.

Posílám karmu za všechny lidi, kterým jste svým článkem pomohla.!!!R^R^R^

:-);-):-P;-(:-/;-D:-(!!

0 0
možnosti
JH

Děkuji moc, pane Čumpelíku, to je od Vás pěkné. Bohužel jsem zklamána malou čteností a zájmem o článek. Církevní restituce, co jsem četla zpětně řeší snad jen 2-3 strany tuším, nikdo se o nich moc nezmiňuje, je to považováno bohužel "za vyřešenou" věc., o zastavení migrace hodně stran mluví, ale málokterá navrhuje jasná opatření, totéž s tím zdravotnictvím. Pane Čumpelíku, podle minimálního zájmu o článek soudím, že je to moje úsilí házení perel... Pokusím se to před volbami v trochu jiné podobě publikovat znovu. Ještě jednou děkuji a přeji pěkný večer, JH

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší odpověď je ANO, NE, NE. Z toho logicky vyplývá, že nejlepší odpovědí je NE, ANO, ANO. R^

0 0
možnosti
MK

R^ Nenechte se otrávit kritikou z nepochopení; je to dobrá práce. A komu se tento přehled nelíbí, může nechat být a udělat si svůj. Samozřejmě lze udělat jiné soubory s jinými deklarovanými postoji.

Za mně tam chybí kolonka (nevím, jak je v programech zmíněná), tedy názor, že je na místě pokus EU změnit, reformovat a teprve když bude marná snaha, vystoupit. A k takovému postoji iniciovat i V4.

1 0
možnosti
JH

Dobrý večer, pane Kulhavý, ta kolonka nevím, to je odpověď označená x, ale bez těch 4 stran, co se nevyjadřují k ničemu. U ostatních platí tento závěr a je to z přehledu jasně dohledatelné "11 stran se k otázce vystoupení z EU nevyjádřilo jednoznačně, ale požaduje o této otázce referendum." :-)

1 0
možnosti
Foto

Správná kombinace je ne, ano, ano.

Takže jedině volba Svobodní pro pravicově smýšlející občany nebo SPD pro ty levicověji smýšlející. Třetí možností je Česká strana národně sociální, ale tu neznám.

Všechno ostatní je cesta do pekel.

2 2
možnosti
VS

Právě jste vyjmenoval minimálně dvě strany, které by nás do toho pekla dovedly!;-D

2 0
možnosti
MB

Přímá referenda chápu jako další tvář populismu. Máme zastupitelskou demokracii. Proti přímé je řada důvodů - Mocné kladivo pro účelové skupiny, nechodíme k volbám - k referendu ? A hlavně - nemáme na to, nejsme demokraticky vyspělí a ani být nemůžeme ! Jde o dlohodobý - generační proces zrání ! ... :-)

0 3
možnosti

Vy si klidně zrajte,

ale většině lidí je jasné o co jde!

1 0
možnosti
Foto

Tohle mi nemůže pomoct v rozhodování, protože bych se přel přiklánět ke komunistům, Okamurovi a dalším obskurním spolkům.

Tak to tedy ne!!

3 0
možnosti
JH

může, vidíte přesně, které byste nevolil, přece...:-)

0 0
možnosti
JK

Skupina témat směřovaná vně hranic, zdá se mi to jako hledání vnějšího nepřítele a zavírání očí před skutečnými nosnými tématy, která jsou uvnitř. Jestli totiž zůstaneme svobodní v rozhodování, necenzurovaní a neomezovaní, tak svoji vůli prosadíme navenek i bez referenda, stačí zvolit ty co nás slyší. Pokud zvolíte lháře, despotu, oligarchu, sebestředného asociála, sprosťáka nebo vyžírku, pak se připravte na zákazy, příkazy, pokuty, šmírování a udávání, ale žádnou svobodu a dotyční rozhodnou za vás, na vás zbude zase jen to mávátko a strojený úsměv.

Vaše otázky jsou k ničemu, my v Evropě jsme a nezáleží na tom jestli je na hranících vysoký plot, zavedení Eura je jen technikálie v nastavení, pro dělný lid žádná větší změna, Slovensko se nepropadlo do středověku spíše naopak vede se mu lépe.

Referendum je dost složitá věc, zelení šílenci jsou připraveni v blocích jen vystartovat s referendem na zásadní snížení emisí, kdo by nebyl pro že jo, jen to zlikviduje hospodářství, což šílence nezajímá, ale kdo z lidí zná přípustná množství NOX, BCB, SO2, prachu, PB, a jiných škodlivin. Co genderově zaměření neomarxisté, nebo kdokoliv další, kdo má dostatek peněz na mediální kampaň, každý týden jedno referendum.

1 1
možnosti
JH

Zkuste hledat vy tedy to nejpalčivější uvnitř a udělejte taky přehled o vnitropolitické problematice, třeba k EET, energetice a jiném. Kdo vám v tom brání. Já jsem se chtěla zorientovat v tomto, protože to je pro mne zásadní a tak jsem poctivě probrala programy i různá prohlášení, dalo mi to kus práce a stojím si zatím, co jsem zjistila a co mi z toho vyplynulo. Samozřejmě, že jsou další aspekty volby, děkuji

2 0
možnosti
MD

Par stran typu ne/ano/ano se nastesti najde a v podstate to odpovida 'vasi' analyze.

0 0
možnosti
VS

Analýza na nic. Podstatnější je, kdo je to za lidi, kteří hlásají jakýkoliv názor. Kdyby jste to zkoumali blíže, tak zjistíte, že některé vámi privilegované strany, v některých krajích ani nekandidují, nebo mají pět šest lidí na kandidátkách a to většinou bezpartijní, kteří tam dělají jenom stafáž. Některé by ani nebyli schopny sestavit vládu.Rv

1 0
možnosti
JH

No tak to už si snad zjistí volič, zda-li u něj kandiduje ta která strana. Ale chcete-li, mohu to tam doplnit, problém mi to nečiní

0 0
možnosti