Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Současné vládě to nedochází. Bohužel .

1 0
možnosti

Článek prý přečten 0x a karma =0 Líp manipulovat a lhát už redakce idnes neumí?! Já karmu dala a článek četla. A myslím, že právě tak minimálně diskutéři zde.

Dále zablokovaná stránka bloggera Františka Matějky, na nějž je přitom odkaz na hlavní stránce idnes.....

1 0
možnosti

Zas takhle až bych to neviděl. Udaje o přečtení a karmě naskakují s určitým zpožděním. Ovšem proč tomu tak je nevím. Technicky přece není problém zobrazovat údaj o přečtení ihned. A jak se počítá ta karma, to nikdo neví. Ale nyní už karmu nějakou mám a také počet přečtení není nulový

0 0
možnosti

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

Čím dříve vystoupíme, tím lépe pro nás a pro naše děti a vnuky.

3 0
možnosti

základem evoluce je síla a státy, které jsou velké musí být i soudržné...a to, co se právě děje. je přesný opak soudržnosti...takže někdo velmi chytrý a zkušený jak v psychologii, sociologii a i v diplomacii, šachuje tak, aby se evropské národy rozhádaly, nedržely pohromadě a tím bylo zabráněno vzniku veliké mocnosti...je to hra...je to globální monopoly a většina lidí si naletí a nevidí podstatu

0 0
možnosti

"státy, které jsou velké musí být i soudružné" - tím státem myslíte EU. EU přece žádný stát zatím není. Původně to měl být jen prostor volného pohybu osob a zboží. Nicméně já chápu potřebnost toho, aby evropský prostor mohl konkurovat USA a Číně, je řešením vznik EU alá USA. Jenže proces vzniku USA byl jiný a USA měly společnou ideu, který jeho státy, byť různě rozdílné, spojovala do jednoho celku. To v EU není. Pár byrokratů se superintegraci snaží násilím a neobratně prosadit, ale EU na to není připravena. EU tvoří různorodé a svébytné národy. A právě proto euro-byrokraté chtějí pomocí "uprchlíků" zničit svébytné evropské národy a kultury a vytvořit jednolitou masu, které bude možno vmanipulovat k vytvoření jednotného evropského superstátu. Z hlediska vzniku opravdu silné a soudružné EU je toto správná cesta. Problém je, že většina nás, občanů toto nechce a odmítá to. Jeden důvod je přirozený nacionální konzervatismus a druhý důvod je to, že současná EU je příliš byrokratická a neomarxistická.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik