Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pan Okamura je mladý, jeho čas může ještě přijít.

1 0
možnosti
JS

V tom, že byl V. Havel osobností srovnatelnou s Masarykem či Benešem, s vámi nesouhlasím. Okamuru bych ovšem na hradě uvítal.

6 5
možnosti
Foto

Respektuji Váš názor, ale podle mě jsou to osobnosti sobě velmi podobné. TGM, jak všichni víme, se spolu s Benešem a Štefánikem postarali o to, aby náš národ měl svůj samostatný stát. Stejně jako oni, tak i Václav Havel obětoval léta svého života bojem za svobodu. Je těžké srovnávat významné postavy dějin, jelikož každý konal v jinou dobu.

7 0
možnosti
JH

J41a30n 25H59l64e92d60í90k

9. 12. 2012 16:45

Tomio je agilní a férový kandidát, bude však vyřazen k jeho prospěchu, kdyby vyhrál, tak by do půl roku dobrovolně odstoupil, protože ve sněmovně nebude sedět 200 normálních lidí, ale goumáků, zaslepených partajníků, šejdířů a zrádných bolševíků.

2 0
možnosti
VV

Dobrý článek....děkujiV

8 1
možnosti
MM

Tomia Okamuru sice volit nebudu, ráda bych se totiž ujistila, že se nejprve osvědčí jako senátor. Nicméně článek se mi líbí - souhlasím s tím, že alespoň se musíme nějak snažit.:-)  Václava Havla bych ale také na roveň TGM nedávala. Masaryk byl velmi pevnou mravní osobností nejen tím, že se vymezil vůči Rakousku, ale také ve svém osobním a rodinném životě. Byl velmi pevnou, integrovanou osobností. Taková nám doposud chyběla a chybí.[>-]

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 824x
Student milující historii, tanec, divadlo, fotbal, debaty s přáteli a všeobecné dění.

Seznam rubrik