Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M.Petr.....netrpíte  ěkdy samomluvou?;-)

0 0
možnosti

Osobne mne hodne mrzi nacionalismus SSo. Jinak by mi byli velmi sympaticti.

0 0
možnosti

Nacionalismus? To jako že jsou proti EU?

1 0
možnosti

Tady nejde o propagaci. Četl -li jste správně, autor vyzývá k diskusi. Blogy jsou určeny hlavně k výměně názorů- diskusi.

4 0
možnosti

Jak jinak se můžeme dozvědět o malé straně, které media nedovolí dostatečně velkou propagaci? Trochu přemýšlejte. Děkuji za pochopení.

1 0
možnosti

Placenou inzercí!  Redakce sdělila, že politickou propagaci nebude tolerovat.

1 0
možnosti

No v programu není jasně řečeno, jaký přístup SSO bude k těm "neviditelným". Dále se mi nelíbí politika zaměřená na NATO. To je dnes spolek padlých holek, který skáče, tak jak USA píská. Dochází k přeceňování Polska a zbytečnému odklonu  d SRN a co bolševické Rusko. Proč ne státní maturity. Že jsou v současné době blbě dělané je věc jiná. Naopak jsme pro okamžité zrušení státní  podpory soukromých škol. Tam se vzdělání nezískává, ale kupuje.  Pak máme hodně kvalifikovaných diletantů. Stát by měl v každé případě nastavit laťku jak u matur a i u VŠ. Vždyť je o nastaveno třeba u ŘP nebo pilotních licencí a kdyby v tom nebyly podvody, tak nikdo neřve.

0 0
možnosti

Česká  závist se ozývá. Jako jediná skutečná pravice má dost velkou naději . Mezi lidmi slyším, že strana nemá tak málo příznivců., jak se zveřejnuje...

4 0
možnosti

Nepřípustná propagace!!!

1 3
možnosti

nedej boze, aby se to nekdo dovedel, ze? :)

4 0
možnosti
Foto

Přesto, že je pro mne tato strana až příliš konzervativní a stále hodně etatistická, budu jí volit.   Líbí se mi, že tato strana neslibuje, že bude lidem rozdávat peníze, ale jen to, že jim nechá peníze, které si  vydělají.

6 1
možnosti

Tak nějak - jednooký mezi slepými.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 824x
Student milující historii, tanec, divadlo, fotbal, debaty s přáteli a všeobecné dění.

Seznam rubrik