Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Nerad

vídám plačící ženy, stejně tak odvracím zrak od televize,

kdykoli třeba někoho očkují, ačkoli na odběr vlastní krve nebo

injekci se dívám docela zblízka bez traumatu. Neplačte, neboť

v této diskusi to není zášť vůči Vaší osobě, jen výsledek

dosti nešťastného působení Vašich soukmenovců v hostitelské zemi, před níž dávají až demonstrativně přednost jejích dávné mýtické otčině (pardon matčině). Opravdu nejsem rasista, což si o vašich nemohu myslet, jakkoli se definujete jako bojovníci za rovnost všech lidí, nezlobte se, nemohu. Sám jsem dosti dlouho žil uprostřed jiného národa a jazykově jsem s ním splynul, ale v hloubi duše, podvědomě i vědomě, jsem zůstal věrný své podstatě, takže mi nejsou cizí Vaše pohnutky. Jen na rozdíl od vás (většiny) jsem si dokázal zachovat kritický postoj k prohřeškům vlastního národa vůči v té době pro mne hostitelské zemi. A nedostatek sebereflexe je v mých očích vašim největším prohřeškem . Kážete vodu a pijete ….

5 3
možnosti
SS

Ne on je ten co napadl revizora teleskopickym obuskem a byl po pravu odsouzen za sve nasilnictvi ...

2 1
možnosti
SS

Nejak jim "system" nepracuje ... zaradilo se to jinam ...

1 1
možnosti
LH

Přemýšlím, co vede chudáky, kteří mě nikdy neviděli a nikdy se mnou nemluvili k takovým nenávistným a podrážděným výlevům. Napadlo mě, že to jsou ubožáci, kteří mají v sobě zlobu a tu potřebují proti někomu, něčemu obrátit. Nejlépe něčemu, co je hodně dleko a nemůže jim to dát přes hubu. Tihle ubožáci nejsou schopni něco zlepšit, něco udělat, aby bylo na světě líp. Mají v sobě jen spoustu zloby a nenávisti, kterou takto ventilují. Kdo chce pro svět něco udělat a dělá nemá čas a energii na takové tupé diskuze.

2 11
možnosti
IT

I98v56a97n 86T93i65c32h11y

3. 11. 2012 17:14

V teto diskuzi se jevi pan Hassan docela sympaticky. Problematicke to ale zacina byt v okamziku, kdy se snazi o zavedeni stejne rasove a nabozenske pestrosti  ve stredni evrope.

13 3
možnosti
IT

I71v63a33n 41T95i55c22h11y

3. 11. 2012 16:55

Neni nad objektivni zpravodajstvi BBC , ktere je zamoreno uchylnyma pedofilama a tema, kteri je kryji !   Nechme se radeji informovat od deniku, ktere jsou v drzeni tech pravdomluvnych z jisteho etnika. Nevim, ale prijde me to na stejno.

13 2
možnosti
LH

Používám jízlivost či ironii v komentářích k vážným tématům nerad, ale tentokrát si ji dovolím : Proč paní Hoffmannová nekandidujete  za první prezidentku hostitelského státu, sponzorů byste měla jistě více než  dost... a ještě byste mohla zlepšit svět nejen kolem sebe , ale i u nás. Tak do toho .

11 5
možnosti
LH

Opravdu objektivní a vše podstatné zahrnující zprávy .  Jistě si je rádi přečtou i Palestinci, jen je přeložte, hlavně těm, kteří žijí jako rovnoprávní občané demokratického Izraele, aby konečně pochopili, předali svým soukmenovcům v Gaze a nastane očekávaný věčný mír na Blízkém východě.

11 6
možnosti
Foto

Jaký Palestinci ? To je název území, které patřilo Židům. Palestincký národ nikdy v historii neexistoval. Arabové žíjící na tomto území pochází z Jordánska a jsou to Jordánci.

3 1
možnosti
Foto

V26í28t 51H52a35s72s54a16n

3. 11. 2012 15:45

Zpravodajský server BBC News na svých internetových stránkách píše o etiopských židech, tak zvaných Falaších, kteří se v uplynulých desetiletích přistěhovali do Izraele. V současnosti jich tam žije zhruba 80 000 tisíc a podle víkendového rozhodnutí izraelské vlády k nim brzy přibude dalších 20.000. Tito lidé patří v Izraeli k nejhůře adaptovaným skupinám přistěhovalců a často si hlasitě stěžují na DISKRIMINACI. Mají tmavou pleť a přesto jsou to Židé. Poslední velkou skupinou etiopských Židů, která přišla do Izraele, bylo v roce 1991 na 15.000 falašů přesunutých v rámci rozsáhlého leteckého mostu, který Izrael zorganizoval na pomoc etiopským Židům prchajícím před občanskou válkou. Izraelská vláda se dlouho zdráhala přijmout další skupinu těchto Židů, ale během víkendového zasedání změnila názor a do Etiopie tak poputuje skupina izraelských oficiálních činitelů, aby připravili přesun těch, kdo si to budou přát.

11 8
možnosti
IT

I14v21a56n 62T39i84c60h25y

3. 11. 2012 15:48

Vy jste ten, co odmital jet  autobusem na zadnim sedadle do zeme puvodu, ne ?

7 3
možnosti
LH

Pane Tichý, výraz "občanský letopočet" používají občané, kteří nepoužívají označení "před Kristem", protože jsou třeba ateisté nebo nekřesťané.

Pokud vás informace na mém blogu nezajímají, máte možnost volby, jako každý občan demokratického státu, a nemusíte je číst.

3 13
možnosti
MR

Opravdu, stejně jako pan Tichý, čtu spojení občanský letopočet poprvé v životě. A to se považuji za velmi sečtělého. I další možný používaný výraz, AD, má souvislost s církví či vírou. Nepovažuji se za věřícího člověka ve smyslu náboženském, ale používání před, či po Kristu nebo Anno Domini mi nečiní žádný problém.

13 5
možnosti
IT

I78v39a17n 88T23i39c97h93y

3. 11. 2012 13:48

Co to je obcansky letopocet ??? Dovolte, abych Vas upozornil na to, ze v civilizovanem svete pouzivame casove oznaceni  " pred Kristem " a po nem. Ale kdyby jste Vy napsala Jeho jmeno, to by Vam asi klavesnice chytla plamenem.

11 9
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi