Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je moc dobře, že to zde zveřejňujete.. Díky..

2 0
možnosti

D90a13v12i18d 49H34o23r17á72k

31. 7. 2018 14:16

...ano, jen bych navrhl, že by ještě kromě rubrik, jako Svět kolem nás, Politická aréna, Fotoblogy, a jiné mohla být tato škála rozšířena o Černou kroniku.

Tam by pak články této paní svým obsahem skutečně a bezkonkurenčně seděly.

0 3
možnosti

D35a85v96i29d 56H48o12r58á74k

31. 7. 2018 10:58

Moc děkuji. Díky článkům s Vaší oblíbenou tematikou jsem si zase vzpomněl na jeden překrásný český film mého dětství, který mimochodem nedávno běžel opět v televizi, a který se jmenuje "Ať žijí duchové".

A tam vystupuje jedna postava, jíž je švagrová pana vedoucího prodejny Jednota, jejíž pravé jméno se ve filmu prakticky nevyskytne, zato je v obci pod oním hradem všeobecně známa pod překrásnou přezdívkou která by se na Vás skutečně vzhledem k zprávám které nám tu pravidelně přinášíte skvěle hodila...

Díky :-)

0 0
možnosti

Pane Horáku, děkuji vám za váš příspěvek do diskuze. Jelikož nemám TV a většinu českých filmů jsem taky neviděla, a myslím, že jsem o moc nepřišla, jak se říká, bohužel nevím, co máte na mysli. Předem děkuji za vysvětlení a přeji vám krásný den.

1 0
možnosti

Najviac ma mrzí, že rodina tohto gaunera bude 18 rokov bohato podporovaná aj z peňazí, ktoré posiela EÚ. Vrahova rodina bude za vraždu odmenená aj vďaka vašej práci. A potom po ňom pomenuju školu v Gaze postavenú za európske peniaze. A z tej školy budú strieľať na Izrael rakety kúpené z európskych peňazí. Pretože Trump už tieto svinstva odmieta podporovať. Hanbím sa ako pes.

5 0
možnosti

Paní Motusová, bohužel máte pravdu, je to hrůza...ale proč to tak je?

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
Foto

Jak Vám vysvětlí jeden pilný psavec, nešlo o vraždu, ale o projevy spravedlivého rozhořčení nad "okupací". Hlava mi to nebere.....karma

6 0
možnosti

Vlastně to jsou prý partyzáni, ovšem vraždící nevinné civilisty, že jo

2 0
možnosti

Propuštění by mělo být provázáno s ochotou platit odškodnění.

4 0
možnosti