Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82i29r70i 29K55u96c70e65r63a

22. 3. 2014 18:32

židé perzekuovaní komunismem - to je klasický příklad revoluce, požírající své děti;

1 0
možnosti
Foto

Jo u nás lidé mlčeli, když židé odcházeli do Terezína.  Těch pár židů, co přežilo a vracelo se do vlasti, tak zjistili, že v jejich bytech v jejich majetku se povalují Češi. Pokud si nějaký majetek uschovali u českých rodin, tak jim ve většině případů nic nevrátili. Spravedlnosti se nikdy nedovolali. Pokud mluvili německy a zejména měli nějaký majetek, šli do odsunu podruhé spolu se sudetskými Němci. Všude naráželi na nevraživost Čechů, kteří před nimi pronášeli věty typu: Hitler měl víc těch židů zlikvidovat, už se tu zas roztahují“ To byl důvod proč od nás ti, co přežili a bylo jim úřady přiznáno naše občanství postupně odcházeli do Izraele.

1 1
možnosti
Foto

Problém byl, že židovský majetek v Protektorátu propadl tehdejší Třetí Říši a jako německý byl tedy zabrán. Nebyl nikdy arizován jako na Slovensku, kde se s ním odměňovali národovečtí aktivisté.

Samozřejmě, kdyby si někdo dal práci, tak se majetek mohl vrátit zpět přeživším a potomkům. O to se, pochopitelně, nikdo nenamáhal. Říci, že to je německý majetek, bylo jednodušší.

0 0
možnosti
Foto

ČSSR že perzekuovala Židy ? Úsměvné. Československo se o žádné Židy nestaralo, bylo k nim zcela neutrální. Žid, Čech, Cikán, všechno jedno, byli si rovni. A tak by tomu mělo být i dnes !

0 3
možnosti

P10e80t34e88r 58S84m39r23e60k

22. 3. 2014 10:57

Už zlez z toho retiezkača a skús si pozrieť na českom ústave pamäti národa o sledovanej skupine "československý židia" a potom tu slintaj tie tvoje debility z kolotoča !

1 2
možnosti

Záhadou zůstává, jak ten dotyčný prováděl ty zakázané  obřízky "pod přísným dohledem KGB"?

2 1
možnosti

komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí ...

1 1
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi