Vzpomeňme na těžce zkoušený Izrael při sledování finále Eurovize

Tak takto vypadá pole, které se ještě včera bělelo ke žni. Pole, o které se Izraelci starali pět měsíců, shořelo během pěti minut! Ptáte se proč? Protože z Pásma Gaza, které je odtud vzdáleno pouhé 3 až 4 kilometry, přiletěl balon

Fotky: Radek Hejret

Izrael

Stejný balonek, jaký vídáme na oslavách dětských narozenin. Ale tento byl vybaven zápalným zařízením a naplněn hořlavinou. Už to konečně svět uvidí a uzná, že v Pásmu Gaza vládnou teroristické organizace, kterým se musí zastavit přísun peněz?!? Kdo dá peníze izraelským kibucníkům, kdo zahojí rány na duších jejich dětí, které křičí strachy, kdykoliv vidí balónek???

Až budeme v sobotu večer v televizi sledovat úžasné finále Eurovision Song Contest z Tel Avivu, kde vystoupí jako hosté také Madona, Idan Reichel, Gal Gadot a další světové hvězdy, vzpomeňme na to,  jak Izraelci žijí pod tlakem teroristů, které štědře financují světové organizace. Užijme si přímý přenos, držme palce naší skupině z Karviné Lake Malawi, a také mysleme na to, kolik mladých izraelských vojaček a vojáků zajišťuje bezpečnost všech účastníků, hostů a fanoušků. 

 

 

 

 

Autor: Lenka Hoffmannová | pátek 17.5.2019 11:52 | karma článku: 31,18 | přečteno: 730x