Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Co jsou prosím "židovské zájmy" prosazované u vlád, parlamentů (!), mezinárodních organizací a představitelů ostatních církví.?

5 11
možnosti
MK

židovské zájmy jsou: moc, peníze a Izrael. Všechno ostatní vede ve svém důsledku jen k těm třem věcem.

2 14
možnosti
Foto

Účel, kvůli kterému se schází tato lobbistická organizace, mi bohužel není znám. Nevím také, proč se zasedání koná v zahraničí, proto si nemohu vytvořit žádný názor.

1 13
možnosti
Foto

Antisemitismus u jedince i u národa je vždy dokladem vlastní nejistoty. Naše středoevropská a západoevropská civilizace je založena na křesťansko-židovské tradici. Snaha o její zbourání vede vždy ke katastrofě, jak již historie ukázala.

13 4
možnosti
MK

"Moderní antisemitismus" je živen pouze Izraelem a americkými Židy. "Historický antisemistismus" byla reakce na ožebračování konkrétních národů.

2 14
možnosti
Foto

Odjakživa odtažitá komunita bez zájmu o integraci do společnosti, koukající vytěžit co se dá a využívající kvalitnějšího duševního vybavení.

2 15
možnosti
MK

Tím kvalitnějším duševním vybavením máte na mysli lichvu a podvody ? 8-o

3 14
možnosti
MK

Děkuji, paní Hoffmanová, že jste mi věnovala jeden ze svých předchozích blogů.

Mimochodem ten můj příspěvek byl velice trefný ;-)

Diskuzi, která probíhala velice kultivovaně, jste si promazala tak "nádherně", že ty zbývající příspěvky nedávají vůbec žádný smysl ;-D Pokud nemáte zájem diskutovat, ale jen se plácat s těma, co s váma souhlasí, navzájem po ramenou, tak diskuzi raději ani nepovolujte.

To obvinění z "antisemitismu" je taky legrační, pokud chcete vědět jak antisemitismus funguje, tak doporučuji dokumentární film židovského režiséra Yoava Shamira: Hashmatsa (Defamation). Ke stažení např. tady:

http://uloz.to/x8AmKR2/55-defamation-ohovaranie-sk-sub-in-2009-rar

Potom o něm můžete napsat v blogu :-)

3 13
možnosti
LH

Pane Kotlebo, vám nejde o téma, ale o zviditelnění vašeho přebujelého EGA.;-O

14 3
možnosti
VH

Karma. Antisemitizmus nepatří do slušné společnosti. Velmi oceňuji plzeňského fotbalistu Horváta, který hodil po vlastních fanoušcích míč, když soupeře nevhodně označovali jako Židy. Horvát tím riskoval postih, jenomže jeho reakce byla zcela na místě, dobré bylo, že si toto vysvětlil i ze zástupcem fanoušků. Na jejich obranu je nutno uvést, že nevhodný pokřik pocházel jen od menší části fanoušků, většina pískala.

14 1
možnosti
LH

Pane Hlavatý, jelikož fotbal moc nesleduju, ani jsem o tomto incidentu nevěděla. Díky za upozornění, je to chvályhodné, že měl vůbec odvahu toto udělat. Tohle se u nás taky hned tak nevidí.:-)

12 1
možnosti