Už je to tady. Za útokem v Paříži je Mossad

Jan Zahradil, 1. místopředseda ODS a poslanec Evropského parlamentu: "Koukám, že v naší konspirátorské lobby jsou trochu zmatení. Z pařížské střelby by nejradši obvinili Mossad a CIA, že jako false flag. Jenže to by museli vyvinit muslimy, což taky nejde. Řešení: islámský fundamentalismus se označí za nástroj (nebo rovnou vynález) amerických imperialistů a sionistů, co tak odvádějí pozornost od svých zločinných plánů. Jeden by se smál, kdyby to nebylo tak smutný."

Jen co se Jan Zahradil podělil o svůj názor, Greta  K. Berlin, která kdysi spoluzaložila hnutí Free Gaza Movement(Hnutí Svobodná Gaza) a je dnes jeho hlavní mluvčí, zveřejnila toto stanovisko  k masakru v Paříži: Mossad právě zasáhl pařížské kanceláře vydavatelství Charlie Hebdo v neohrabaně falešně zorganizovaném útoku, aby zničil soulad mezi Palestinou a Francií. Francouzská policie doufá, že bude moci říci,  že tento zásah byl proveden dobře trénovanými příslušníky izraelské rozvědky, a nepředpokládá, že by muslimové zaútočili na Francii, když je jejich přítelem. Izrael prý už dříve sdělil Francii, ať se připraví na smrtelné následky, jestliže bude hlasovat ve prospěch Palestiny. I čtyřleté dítě vidí, kdo je zodpovědný za tento strašný útok.

Greta K. Berlin, narozená 6. dubna 1941 v USA, je expertka na mediální komunikaci a dobrovolná propalestinská aktivistka. Mezinárodní pozornost na sebe přitáhla jako mluvčí organizace Free Gaza Movement. Získala vyšší vzdělání v Illinois, kde absolvovala bakalářské studium v oboru rétorika a angličtina na MacMurray College a magisterské studium v oboru divadlo a masová komunikace na University of Illinois. To je nejlepší kvalifikace pro matení světové veřejnosti a slavný Mossad, jak je vidět, si s ní neví rady.

Pamatujete? Nejprve si přišli pro Židy, pak pro žurnalisty...a nakonec si přišli pro mne, jenže to už nezbyl nikdo, kdo by se ozval.

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Hoffmannová | pátek 9.1.2015 9:12 | karma článku: 29,75 | přečteno: 1906x