Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano, také je mi z toho smutno a nevím, jak to změnit. Vynikající PR, zvrácené charisma, spousta služebníků a třetina voličů jde za tebou...

Vidíte charisma na druhé straně barikády?

?

0 0
možnosti
JF

J88i22ř28í 27F96o41g20e25l

2. 5. 2019 12:46

Víte, paní Hoffmanová, ale ten jed a sprostota stříkala i z té pondělní demonstrace. A to měrou nemalou.....

8 2
možnosti
LH

Pane Vogele, lidé vnímají většinou svět kolem sebe tak, jací jsou sami, že. Díky za váš komentář, který mi zvyšuje čtenost R^

1 0
možnosti
SN

:-)..........Já se vrátím k té "spontánní" demonstraci, kterou jste dokumentovala pěknými fotkami. Profesionálně připravené plakáty a papírová "mávátka" , vyfasované pěkně barevné deštníky, kdopak ty peníze investoval, aby se protesty podařily ? Stejně jako v minulosti vyfasované červené karty. Potřebuje na to člověk hodně rozumu, aby hned věděl která bije???

Ještě k tomu blogu s pěknými fotografiemi.....jeden z výborných diskutérů se zmínil, že tam je vyfocen profesionální protestant, lépe řečeno protestovač, Peszinski. Tu fotku, pátou v pořadí jsem si vyhledal, byla tam. Za hodinu zmizela, proč jste ji odstranila? Rv!!!!!!

5 4
možnosti
LH

Pane Stando, koukáte do vedlejšího blogu, ta fotka tam stále je. Pokud bych ji náhodou vymazala, je to pouze a jenom moje věc, že. Hezký den vám přeji.

3 0
možnosti
RS

Víte že, co člověk, to názor. Kdyby Bůh chtěl poslušné děti, stvořil by pouze naprogramované roboty. Proč to neudělál? Proč stvořil každého člověka jinak? Jako individualitu? Jak spolu můžou žít individuality? Aby se navzájem nezničily?

„Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim.“ (Bible, Tob 4,15) „Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi.“ (Bible, Lk 6,31, srov. Mt 7,12)

Jak se to lidé naučí? Jedině tím, že si uvědomí Boží lásku.

Milá sestro, vás Bůh miluje obzvlášť. Mám tento názor kvůli vaši upřímnosti. :-)

1 0
možnosti
LH

Milý pane Siemko, děkuji vám za přízeň a přeji vám krásný nejen dnešní den. V

0 0
možnosti
Foto

R^VR^ Velká karma za tuto úvahu. Děkuji moc.

6 0
možnosti
LH

Milý pane Trizuljaku, děkuji moc za vaši přízeň. V

2 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi