Teror máma chce být teror bábou

Teror máma považována Palestinci za modelovou teroristickou matku oslavuje narození vnoučete zplozeného z vězení propašovaného spermatu jednoho ze svých synů teroristů. Palestinská organizace Fatah taktéž oslavuje.  

Teror máma Um Nasser Abu Hmeid je totiž miláčkem a jedním z největších vzorů Palestinské samosprávy. A má být na co hrdá, je totiž matkou šesti synů teroristů zodpovědných za nejméně 10 vražd. Otcem právě narozeného dítěte je jeden z jejích uvězněných synů, který se podílel na vraždě čtyř Izraelců a odpykává si doživotní trest. Jeho sperma propašovali z vězení na svobodu.

Jeden ze členů Palestinian Media Watch sledující palestinská média zdokumentoval, že několika palestinským vězňům se podařilo propašovat jejich sperma z vězení, aby jejich ženy mohly být oplodněny  na palestinské klinice.

Palestinská samospráva uznává teror mámu Um Nasser Abu Hmeid za vzorovou palestinskou matku, ??protože jeden z jejích synů je tzv. mučedníkem a dalších pět je zodpovědných za několik teroristických útoků  včetně vražd.  Prezident Palestinské samosprávy Abbás teror mámu pozval k sobě do úřadu. 

Již přes deset let Palestinská samospráva propaguje tuto ženu jako příklad pro palestinské matky. V roce 2010 jí představitelé Palestinské samosprávy udělili „Plaque of Resoluteness and Giving“ (Plaketu za rozhodnost a dávání) a v roce 2011 byla vybrána pro zahájení kampaně státu Palestina v OSN.

Teror máma je nazývána „korunou všech našich hlav“, „tvůrcem mužů a budoucnosti," "dubovým stromem Palestiny," a "Khansa Palestiny". Khansa odkazuje na ženu v nejranějším období islámu, která se se radovala, že byli všichni čtyři její synové zabiti v bitvách jako mučedníci za islám.

V současnosti bičují ženy za to, že promluví nebo že jim je skrz závoj vidět do očí. Každého špehují a za jakoukoliv malou chybičku bez váhání krutě mučí. Říká se jim „islámské gestapačky“ z jednotek al-Khansa, které mají na starosti dodržování zákonů šaría.

Představitelé Palestinské samosprávy chválí Um Hmeida a další matky za „obětování hrdinů a pochodní svobody, které zapálily oblohu Palestiny“.

Organizace Palestinian Media Watch spočítala, že synům a matce této teroristické rodiny již Palestinská samospráva celkem vyplatila do června 2019, jako odměu za zabití Izraelců, 1 279 870 dolarů (4 786 400 šekelů).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Hoffmannová | sobota 22.6.2019 6:57 | karma článku: 21,63 | přečteno: 435x