Šmejdy od Rexony v Albertu.

Vážení zákazníci, jistě víte, že pro vás děláme i nemožné. U příležitosti otevření zmodernizovaného Albert Hypermarketu jsme pro vás nachystali omračující novinku za původní cenu řady antiperspirantů Rexona. Protože naší prioritou je šetřit životní prostředí, ve spolupráci s naším dlouholetým dodavatelem firmou Rexona jsme se dohodli na novém převratném výrobku. Jedná se o zcela novou a ve světě ojedinělou vůni, kterou jsme zařadili do našeho sortimentu.

Rexona cotton ještě před inovací.

V dnešní nelehké době jsme shromáždili již nepoužívané a od prodejců vykoupené staré ledničky z celé Evropy a přilehlých kontinentů a za vysokého tlaku a teploty z nich vyrobili novou vůni, se kterou budete in. Pokud nemáte na zakoupení nové ledničky, nevadí. Není nic jednoduššího. Vaši  již délesloužící ledničku postříkáte naší novou vůní Rexona. Lednička bude vonět novotou a hosté puknou závistí. Ušetříte tak několik tisíc korun z vašeho rozpočtu, které můžete utratit u nás v Albertu.

Navíc se můžete antiperspirovat novou vůní, což vám zaručí, že budete in a originální mezi vašimi kámoškami a kámoši.

Vážení zákazníci, víte moc dobře, že my v Albertu šetřit umíme. Platíme našim zaměstnancům minimální mzdy a do nové, modernizované prodejny jsme již nově instalovali pokladny bez místa k sezení, aby vám naše/i pokladní mohli věnovat plnou pozornost.

Naši zaměstnanci sice berou minimální mzdu, která je drží poněkud při zemi a moc zábavy si za ni neužijí, proto jim umožňujeme z času na čas, aby se uvolnili v odbývání reklamací našich zákazníků. Až čtyři z nich si při vyřizování reklamace užijí dostatek smíchu, který naštvanou reklamující zákaznici, která nepochopila naši filozofii a antiperspirant s novou převratnou vůní přinesla zpět, odradí od dalších reklamací či přímo od nákupů v našem Hypermarketu. Měla smůlu, tak nám věřila, že si ani neschovala účtenku, její chyba.

My sice víme, že jeden stěžující si zákazník znamená dalších nejméně devět nespokojených, ale to je jejich problém. Také "srdečně" se usmívat na někoho, kdo je přímo na...ný, se moc nehodí, ale smích je kořením života a každé zasmání prý prodlouží život o 3 minuty. Však naši zaměstnanci drží rekord v délce dožití.

 

Autor: Lenka Hoffmannová | neděle 17.11.2013 17:06 | karma článku: 15,92 | přečteno: 1947x