Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Tihle lidi se živí nevědomostí - nevědomostí lidí, co všechno můžou chtít a za jakých podmínek - a za kolik. Hlavně starší generace je zvyklá brát co se nabízí, hlavně když je u toho nálepka "výhodná cena"... kdyb jim na ty nabídky stále někdo neskákal, tak  by to pomalu mizelo, jenže český člověk je nepoučitelný a dobře mu tak!

Jinak za mě - O2 never more!!!

0 0
možnosti
Foto

A stejně bych TY YNTERNETY  zakázal!;-D

0 0
možnosti
AV

Tak to rozhodopádně! R^

0 0
možnosti
Foto

já je nechám vypovídat a potom se jich zeptám, zda to všechno mohou poslat mailem, nebo, kde to najdu na netu. A pokud to nejde, položím telefon.

Jinak mám v telefonu asi 8 čísel označených jako NEBRAT

0 0
možnosti
JV

Ano, také jsem touto firmou byla podvedena. Když jsem od ní odcházela, najednou mi slibovali "modré z nebe". Ale já vím, že O2 už NIKDY!

0 0
možnosti
MZ

Ale jistě jste nebyla podvedena, jen jste si špatně (nebo vůbec) nepřečetla smlouvu, obchodní podmínky, sazebníky atd...holt člověk si myslí, že to číst nemusí, že?

0 0
možnosti
Foto

Ti, kteří vám jménem ou tů volají a nabízejí výhodnou službu nejsou zaměstnanci ou tů. Jsou to externisté na ŽL. Jimi nabízená služba pro vás výhodná vlastně nebude, protože oni nemají provizi za to, že vám něco sleví, nebo že na něčem ušetříte, ale za to, že prodají novou službu.

2 0
možnosti
JN

ou too a internety ;-D to je věc R^

0 0
možnosti

Klasika. Začnou se o vás zajímat přesně v tom okamžiku, kdy jim dáte najevo, že zvedáte kotvy. Stačí požádat o ČVOP (číslo pro přechod jinam). Najednou mi volali v jednom kuse a předháněli se v nabídkách výhodnějších a nejvýhodnějších tarifů.

Nikdy bych nevěřil, jakou radost mi udělá posílat je tam, kam jsem je posílal.

4 0
možnosti
JR

J43a39r83a 86R25a41n67k

13. 3. 2014 2:45

U mne je to trochu jine, dostavam telefonni nabidky opravy meho PC, kteremu ovsem nic nechybi, jen maji vzdy ten krasny indicky akcent, snazi se mi namluvit, ze v "ustredne" microsoftu zjistili, ze mam virus, ze mne budou navigovat, chvili si s nimi hraji a necham je pomalu radit, co mam udelat..... a po pul hodine jejich jiz zoufaleho vysvetlovani nechapajici zenske, se jich zeptam, jestli umi cist brail, ze na mem komputru ma brail:-);-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi