Diskuse

Listí na niti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

No a šla jste znovu na prodejnu? Pokud to bylo 1 den po zakoupení, tak by Vám vrátily peníze nebo vyměnily.To už jste nepsala...;-)

0 0
možnosti
KK

Ono je to jedno, Šumperk, Zlín nebo Brno, Baťa je šmejd z Asie, jako většina dnešních značek. Češi jsou stále zvyklí na jakousi značku kdysi z první republiky, ale to už dávno není pravda, kvalita není co bývala. Baťu nebrat!

0 0
možnosti
DM

D35u93š78a68n 33M33a46s71á84r

17. 10. 2013 22:05

S botama jsou stále potíže. Osobně mám dobré zkušenosti s černými botami Prestige, za 1000kč, pět let denního nošení v pohodě snesou, dokud nepraskne podrážka. Na sport, turistiku, trekové boty značky Merrell, mám je pět let, stále fajn.

1 0
možnosti
MP

Nejste sama paní.

Reklamoval jsem v Ostravě měsíc staré boty, řekli mi, že jsou obnošené.

1 0
možnosti
VB

Ráda podporuji české výrobce (za což stále považuju i Baťu), ale bohužel jsem u Bati také přestala nakupovat. Většina bot, které jsem si u něj koupila, se rozpadly, oprýskaly, nebyly pohodlné při delším nošení.... a to chodím převážně po kanceláři. Takže jsem s ním skončila, stejně jako vy.

3 0
možnosti
KK

Kanadská firma made in China je český výrobce? Pche. Baťa už dávno není nějaká záruka kvality, museli začít šít šmejdy levně, aby udrželi krok s konkurencí.

0 0
možnosti
MF

od Bati mám většinu bot a nešel jsem reklamovat ani jednou. Nosím pravidelně, žádné problémy. Baťa v Mostě a v Pze4. Možná to chce lépe vybírat ;-)

0 3
možnosti
LK

To není o žádném vybírání, ale o tom, že skoro všechny firmy dnes tlačí maximálně dolů náklady na úkor kvality,  tak je výběr někdy otázka loterie.

6 0
možnosti
AV

A13n88n25a 62V29e44s29e66l95á

14. 10. 2013 0:19

U Baťů už nenakupují víc než 5  let. Boty od nich nevydrží ani 3 měsíce chození. Některé věci by měli prodávat za ceny jako u vietnamců. Jedině co vydrží je Hogl nebo Gabor, ale kupte si lodičky za 2500 a choďte s nimi v historickém jádru města, to je stejně zničite o dlažbu.  Za stejné peníze už dostanete Gant nebo Ecco.

6 0
možnosti
Foto

Po zaručeně stylové "historické" dlažbě se v podpatcích chodit nedá, zasekávají se do mezer mezi kostkami. Člověk zničí nejen ten podpatek, ale kolikrát i svrchní díl, který se roztrhne tahem, když si včas nevšimnete, že už zase vězíte v dlažbě.

0 0
možnosti
RK

U Bati take nenakupuju. Chtel jsem si koupit jednou do prace drazsi boty, nez nejlevnejsi od Deichmana (ktere nicmene 2 roky vzdy vydrzely) ... Boty od Baty za 1500 se zacaly rozpadat po mesici kancelarskeho noseni ... a pak jsem si uzil kolecko - 3x reklamaci, nez jsem z nich dostal penize. Customer service tragedie, jednani vzdy na hranici 30ti denni lhuty, nezajem a neprijemny personal. Penize jsem z nich dostal, ale stalo to hromadu usili.

2 0
možnosti

Asi nejvíc je to o lidech kteří prodávají v Šumperku a pak teprve Bata.

4 1
možnosti
DK

Dnes se tu ještě nepromazávalo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi