Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Drsná realita, kterou se v našich mediích nedozvíte na Euroserver. Video stojí za shlédnutí.

0 0
možnosti
Foto

Jako satira docela dobrý.

0 0
možnosti
JR

J11a38r62a 43R47a31n55k

22. 1. 2014 4:46

Lenko, zajima to cely svet, divam se na zpravy BBC, DW, CBC, Al Jazeera.....jen u nas proste se kazdy obava....co se stane, pokud Ukrajina vstoupi do EU....kolik to bude statRv To, ze by chtela Ukrajina z ruskeho chomoutu ven, nikoho nezajima.

1 1
možnosti
PV

To by mě ani ve snu nenapadlo, že někdo může napsat takhle slaboduchý článek. Paní, nemáte potuchy o Ukrajině. Nevěřte, že se hrnou do EU. Ani omylem! Křiklouni, ukrajinská verze pravdoláskařů, ti nejspíš ano. Píšete ve svém blábolu o najatých provokatérech. Ano, je jich tam hafo, to zas jo. Ale hádejte, kdo je platí? Dost vám napoví farizejství vrcholných představitelů EU, konkrétně předsedy britské vlády, který soustavně kydá hnůj na Putina (jednoho z hráčů o sféry vlivu v regionu) a hele - když potřebuje pomoc s odbojným Skotskem, jde škemrat přímo za tímto démonem.

1 2
možnosti
LH

Promluvil pan mudrc, jehož názory jsou dogma a jiné mají jen blbci, že.

0 0
možnosti
Foto

Jenom pro ilustraci: V lednu před rokem byl v Praze Karel Schwarzenberg jasným vítězem prezidentské volby.

Ale Praha není Česko a jedno kijevské náměstí není Ukrajinou.

2 2
možnosti
PV

Kurňa, to už je rok, co pan blekota doblekotal? To to utíká...

1 1
možnosti

Možnosti jsou dvě.

1. Paní blogerka vůbec nechápe souvislosti a sleduje jen českou televizi.

2. je agentkou, která hledá ty,kteří nám nechtějí budovat nové šťastné zítřky a  se kterými později zatočí.

1 3
možnosti
MP

Skutečnost je, že naše media lžou. Je dost lidí, kteří stále ještě věří těmto mediím. Naštěstí aspoň jedna slovenská TV říká pravdu. Tuto pravdu lze zjistit i na internetu, ale dá to práci.

1 0
možnosti
Foto

Já bych to řekl asi takto: Když se bombardovalo Srbsko, náš tehdejší prezident řekl, že je to humanitární akce, a kdo s tím nesouhlasil, byl špatný. V našich TV vidím dnes záběry, jak dav převrací autobusy a mlátí policajty, ale pokud nebudu tvrdit, že ti útočníci jsou bojovníci za demokracii, pak budu špatný. Tak si radši svůj názor nechám pro sebe...

5 3
možnosti
Foto

Jednou, v neděli ráno, jak bývá mým dobrým zvykem jsem jel do Hypermarketu SPAR nakupovat. Byl jsem hotov mezi prvními a u ostatních kas nebyli ještě zákazníci. A ta ukrajinská děvčata mezi sebou ševelila a protože jsem člověk přístupná každé legraci, komunikoval jsem s nimi.

A jak to souvisí? Takto: Kasírky měly legraci z toho, že Češi, místo aby šli v neděli do kostela jdou nakupovat. A proto spousta Ukrajinců do dekadentní EU nechce. Nechtějí, aby jim EU "zrovnoprávňovala" homosexuály, nechtějí sňatky gayů a lesbiček, nechtějí adopce dětí homosexuálními páry. 

A proč? Protože je jim jejich náboženství blízké, protože věří. A otázkou je, kdo má vlastně na Ukrajině většinu a zda ti kraválmachři nereprezentují sice hlasitou, ale zato menšinu.

4 2
možnosti
MP

Pravda o Ukrajině je jedině na TA3. Američané tam záměrně poslali radikály, aby ukrajinská policie byla vyprovokována k masakru. Tím by padla vláda. Proto si jejich vláda uvědomuje a policie zcela pasivně se nechá mlátit řetězy, pálit ohněm atd. Velmi těžce zranění policisté jsou ošetřováni v nemocnicích. Tohle je pravá  tvář EU!!!

0 4
možnosti
Foto

Uff,to je tedy příspěvek hodný "rudého"redaktora v dobách nejvetšího lhaní lidem,uzavřených za železnou a mediální oponou!A Zeman se neuváženým pozváním Janukoviče ke státní návštěvě dostane do mezinárodní izolace a vezme celou zemi sebou."Petrové" se ale budou štěstím tetelit!

3 4
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi