Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P31e46t87r 16K97l42í47č

8. 12. 2012 19:06

Jak jste "zjistila", paní Hoffmannová, že je v Gaze téměř stoprocentní nezaměstnanost? Je to z vaší strany vědomá lež, nebo pouhá neznalost?

1 4
možnosti
LH

Jak to tam je s nezaměstnaností? Pokud máte přesnější informace, sem s nimi.

0 0
možnosti
VK

Paní Hoffmannová, mně se nějak nezdá, že by svět odsuzoval Izrael ... také za co, že? Já aspoň takové články nikde nevidím.

Vraždění v Sýrii mi také vadí, akorát mi není jasné, co s tím má společného Izrael. Ten tam přece nikoho nebombarduje. Tam je smutný, že svět (teda i západní svět) podporuje povstalce a teroristy, kteří tam byli dovezeni z radikálních muslimských států. Co tím, proboha, může sledovat? Vždyť vítězství povstalců bude znamenat pro Izrael mnohem větší nebezpečí.

3 2
možnosti
TJ

Syrští bojovníci se snaží svrhnout režim a nastolit svou vizi státu a společnosti. Z louže  rovnou do kanálu. Jsem zvědav jak bude svět přihlížet masakrování nemuslimské části Syřanů a Izrael bude mít další problém navíc. Ovšem  syrské bojovníky snad nikdo za demokraty nemá, takže případné preventivní útoky IsAF nebudou mít tak velký mediální (d)efekt jako útoky na islamisty v Gaze.

3 1
možnosti
MK

Lenko, on problém je, že pro Izrael je lepší stávající režim

v Sýrii, který je čitelný, než to, co může přijít. Další věcí je, že

například syrští  křesťané většinově

stojí na straně současného syrského prezidenta, protože díky režimu tak

nedochází k útlaku křesťanů, což už se nedá říci o místech, kterých se

zmocnili povstalci a dochází tam k vyhánění, perzekuci a k vraždám křesťanů.

7 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RH

Je to zvláštní, připadá mi to jako určitá forma antisemitismu smíchaná s neomarxismem. Už dříve mě napadlo srovnání Palestinců s Kurdy. Kurdů je přes 20 milionů a nemají vlastní stát, jejich postavení v Turecku, Íránu nebo v Sýrii je daleko horší než postavení Palestinců. V Iráku se situace zlepšila jen díky svržení Husajna. Je to dnes největší národ na světě, který nemá žádný stát. Žádného západoevropského intelektuála ani arabského aktivistu nezajímá osud terorizovaných Kurdů ani to, že nemají žádný vlastní stát. Navíc je útlak kurdů spojen s ničením jejich kultury, což se Arabům neděje. Čím to asi může být? Je to nekonzistentní myšlení propalestinských aktivistů nebo je to jen tím, že kdo chce psa bít, hůl si najde?

7 1
možnosti
LH

Je to tragédie, jako všechno, co se děje nevinným lidem na tomto světě.

2 3
možnosti
Foto

J23a72k63u85b 29R97o53t92h

8. 12. 2012 15:44

Milá a rovněž vážená paní kolegyně, asi se na mne budete zlobit, ale já doufám, že "svět" situaci v Sýrii bude řešit jen jedním způsobem: http://jakubroth.blog.idnes.cz/c/284078/Tri-reseni-Syrie-dve-blba-jedno-hnusne.html

4 5
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi