Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Záhadou zůstává, proč dosud pouze jediný Žid získal Nobelovu cenu za mír, a to se ještě o ní musel podělit s nějakým Arafatem.

2 1
možnosti
Foto

Odpověď je jednoduchá, protože by to pobouřilo muslimy a to si nikdo nedovolí. Jediná možnost jak ji předat je dát ji spolu s muslimem

4 0
možnosti

Následující příběh vysvětluje, proč ty Nobelovky nemají Češi, i  když by si to zasloužili. Protože si z každého jenom utahují:

Podle Claire Sterlingové Případ Masaryk. V noci 10. března 1948 v Černínském paláci měl službu ve vrátnici bývalý legionář z první světové války praporčík SNB Josef Klapka od čtyř do sedmi, který paní Sterlingové sdělil v r. 1968 následující: Asi ve čtvrt na sedm ráno přiběhl dolů topič Merxbauer ještě s jedním. Byl celý rozčílený a říkal, právě viděl tělo pana ministra Masaryka v tom druhém nádvoří. Sebral jsem se a běžel jsem tam. Ležel na zádech, s hlavou trochu pootočenou doprava, levou ruku složenou na prsou, pravou nataženou před sebe. Tvář byla potemnělá a oči široce otevřené. Snažil jsem se mu dýchat do úst, sáhl jsem mu na srdce. Roztříštěné kosti jeho pat ležely kolem dokola, sebral jsem jednu třísku a schoval jsem si ji.

Radostná zpráva

Škoda, že se ta jedna tříska z kostí údajného Jana Masaryka nezachovala, protože dnes by bylo možné genetickou zkouškou snad zjistit, komu patřila, nebo nepatřila. Pan Klapka by měl in memoriam dostat od České resuscitační rady cenu Jary Cimrmana za objev, jímž se pyšní zřejmě tedy neprávem nějaký Amík profesor Peter Safar (rakouský lékař českého původu, samozřejmě alespoň čtvrtinový Žid po dědečkovi Šafářovi), který se teprve v r. 1953 začal zabývat výzkumem využitelnosti vydechovaného vzduchu pro potřeby první pomoci. Toto duchovně mladší dvojče pana Klapky bylo třikrát nominováno za Nobelovu cenu. Jenom se divím, že neskončil v nějakém tom kibucu. Útěchou může panu Klapkovi být, že paní Claire Sterlingová spolkla jeho story jako malinu[ Alespoň víme, kdo ve skutečnosti inspiroval pány Svěráka a Smoljaka.

0 2
možnosti
MZ

M 27Z

10. 10. 2013 23:38

Proc maji zide tak malo bodu v NHL?Proc zadny zid nebyl na mesici?Proc maji tak malo medaili na OH?Jedna debilnejsi otazka nez druha,ze?

1 1
možnosti

Protože se věnují důležitým věcem a ptákoviny nechávají gojimům?

3 1
možnosti
Foto

J44i40ř95í 80K51i29n89d22l

10. 10. 2013 23:03

V Osvětimi nacisté zabili šest milionů Židů a s nimi spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent Podíl těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: ve vědě, v umění, mezinárodním obchodu a především jako svědomí světa. Pod záminkou tolerance, a protože jsme chtěli dokázat sami sobě že jsme byli vyléčení z choroby rasismu, jsme otevřeli brány 20 milionům muslimů, rase, která plánuje  zničení Evropy, rasu, která nám přinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus a nedostatek tolerance, kriminalitu a chudobu.

9 2
možnosti
FV

Je symptomatické, že protižidovské nálady vždy bujely v levicovém prostředí (ať už v hitlerovském Německu anebo v rudém Rusku). Ono to má i logiku, levice vždy žila ze závisti k těm schopnějším.

6 1
možnosti
Foto

příčina může být v tom, kdo ceny uděluje ...

2 3
možnosti
Foto

přišel jediný, který do toho vnese jasno

7 0
možnosti
BD

Jsem po matce žid a to je prý na 100 %. Jeden farář mi řekl, že jsem tím pádem vyvolený a dokonce se nemusím o nějaké náboženství vůbec starat. Opravdu šlo o faráře - ne o rabína. Já nikdy u rabína nebyl. Moc vážně to neberu,ale je fakt, že se kolem mne vždy nějací židé motali.Asi se nějak vzájemně cítíme - asi jsou to nějaké feromony. Stejně tak si myslím, že tady v tom našem okolí jsme vyvolení všichni. Pořád nás někdo ponižuje a otravuje. A tak vidím Česko a okolí taky velmi dobře. I když tu nebudou kandidáti na Nobelovky, tak máme i jiné šance.V Určitě bude líp !!!V

3 1
možnosti
LJ

Já přesně nevím, jak vám to ten farář řekl, ale zřejmě pouze konstatoval judaistickou praxi: Náboženství se u nich dědí po matce. Vysvětlení, které se k tomu podává, vychází z dlouholeté zkušenosti. V Izraeli se v historii hodně válčilo a nepřátelští vojáci často znázilnili židovské ženy. Po čase z takto zplozených dětí vyrostli dobří židé. Naopak židovší obchodníci, kteří od nepaměti podnikali dlouhé cesty za obchodem, občas někde zplodili potomka. A když po letech přišli na stejné místo, zjistili, že z něho vyrostl pohan. Ještě dnes byste byl bez problémů přijat za člena židovské obce, kdyby se prokázalo, že vaše matka byla židovka.

0 0
možnosti
RR

R51o85m20a67n 16R41y54b10á88r

10. 10. 2013 21:10

jestli spíš nebude něco divného ve výboru, který nobelovky uděluje nebo v samotném navrhování kandidátů, o ten židovký poválečný marketing he děsně vymykaný a vlezlý.:-)

2 4
možnosti
PS

Zide jsou vyvoleny narod, v tomto kontextu mi nepripada tech 22 procent nijak prekvapivych.

1 1
možnosti
LH

Já osobně si myslím, že náročné podmínky ve kterých žili, stále se museli přizpůsobovat různým podmínkám, protože po vyhnání žili vždy v cizím prostředí, způsobily jejich vysokou intuici a tzv. chucpe, kdy si dokáží různými způsoby poradit v nejzapeklitějších situacích. Židé museli vždy vyjednávat, smlouvat o místo na slunci atd. Museli stále odhadovat situaci, což mají dodnes a předvídat a mnohokrát začínat znovu od nuly atd a atd.

1 1
možnosti
FV

Otázkou je co bylo dřív. Slepice nebo vejce? Byli dřív pronásledováni? Ale pak se nabízí otázka proč vlastně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi