Podnětné diskuze pod fotkami na www.fotoaparat.cz

Ornitolog TomT: takové obyč, řekl bych. Alun: dobrý večer :). nbsp: platný pokus. Tyto komentáře jsou uvedeny pod mou fotkou v soutěži kabinky na www.fotoaparat.cz.

A to ještě není nic proti příspěvkům pod mou druhou fotkou s kabinkami v koncentračním táboře Sachsenhausen ve stejné Galerii:

Lenka Strnadová (nikdy jsme se nepotkaly a já jí netykám): ...já ty tvoje rajčatové cvaky hoooodně nemusím, ale tohle se mi líbí moc, je fajn, že jsi nechala vykukovat ty vlevo...Trošku jsi to mohla srovnat a možná i jinak upravit...to by se vidělo jak...ale našla jsi je pěkně

Ornitolog TomT (jinak Tomáš Trojan): hmmm, není nad sdílenou rozkoš

Taky...: Čistě technicky mi vadí vykukující kanystry (jsou-li to kanystry) a neopodstatněný náklon

alun: mám pocit, že to mohla být i fotka :)

nbsp: neviem, co s nou

Samozřejmě pokud se jedná o soutěž, měli by lidé především fotky hodnotit udělením či neudělením bodů. Bohužel v naší zemi je možnost diskuze povětšinou příležitostí si všelijak zvýšit sebevědomí či odreagovat špatnou náladu.

Jsem členkou několika skupin fotografů v cizině, kde se jen lajkuje nebo NIC. NIKDO tam po celou dobu mého účinkování ještě nikomu neudělil negativní či posměšný komentář. Nechám na laskavých čtenářích, aby si vytvořili vlastní názor na věc.

 

Autor: Lenka Hoffmannová | sobota 23.4.2016 11:44 | karma článku: 14,10 | přečteno: 396x