Palestinec unesl a znásilnil sedmiletou židovskou dívku

Během tohoto šokujícího zločinu byli údajně přítomni další pracovníci. Ti ještě doposud nebyli zatčeni a obviněni.

Včera byl obžalován 46 letý Palestinec , který je obviněn z únosu a znásilnění sedmileté židovské dívky z regionu Benjamin. Podezřelý byl obžalován u vojenského soudu Judey na vojenské základně Ofer severozápadně od Jeruzaléma.

Arabský muž z vesnice Deir Kadis v Samaří byl obviněn po vyšetřování trvajícím několik měsíců. Podle obvinění obžalovaný pracoval jako správce a údržbář ve vzdělávacím zařízení v jedné z Benjaminských osad. Záměrně si budoval důvěru malého děvčátka, když se k ní choval velmi přátelsky a dával jí sladkosti. 

Jednou odpoledne, po konci vyučování nalákal dívku do prázdného domu, kde ji znásilnil. Křičela o pomoc a snažila se bránit, ale nepodařilo se jí to. Po znásilnění ji nechal jít.

Právník organizace Honenu, organizace poskytující právní pomoc rodině děvčátka, prohlásil: „Mluvíme o nejkrutější a šokující události, kdy jak jsme zjistili, byli přítomni, pravděpodobně další palestinští spolupracovníci obžalovaného, kteří dívku ponižovali a degradovali a pomáhali podezřelému."

Ministryně Etty Chava Attiya ze strany Likud s odkazem na zprávu, že násilníkovi pomáhali další podezřelí, kteří doposud nebyli zatčeni a obviněni, prohlásila: „Jsem zhnusena těmito šokujícími událostmi, které spáchali ne lidé, ale ďáblové v lidském těle, kteří znásilnili a zavraždili něžnou duši 7 leté dívenky.“

„Tyto zločiny mi nedají spát, a tak vyzývám bezpečnostní síly Shin Bejt, aby se zaměřily na tyto prokleté zločince a použily proti nim ty nejpřísnější zákony a trest," řekla.

Rafi Peretz, předseda židovské strany Jewish Home a United Right, řekl: „Ne člověk, ale ďábel, který spáchal tento hrozný čin, nemá právo na existenci na tomto světě, ani on ani ti všichni, kteří mu pomáhali.“

 

Autor: Lenka Hoffmannová | pondělí 17.6.2019 19:22 | karma článku: 35,92 | přečteno: 1705x