Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Madame Hoffmannová. Než začnete plácat do větru, přečtěte si něco o deficitu kalcia v organismu a jeho příčinách. 

Můžete přijímat vápníku, kolik chcete. Pokud máte osteoporózu, nepomůže vám to. Je to věc metabolismu vápníku, nikoli nedostatku.

PS: Až si přečtete, můžete tradičně smazat.

0 0
možnosti
JS

Autorko, jiné názory mažete?

To bude Vaše víra ve svoje pravdy docela slabá.:-/

1 0
možnosti
LH

Mažu sprosté a urážlivé příspěvky.

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

:-)! Základem osteoporózy je překyselení. Pokud jste překyselená, tak vám jakýkoli vitamín či minerál v žaludku je zasyčí a nevyřešíte vůbec nic.

     Udělejte si něco s překyselením a vše se napraví. Stejně tak je to s osteoporózou. Můžete baštit želatinu, chrupavky a kdejaké přípravky na klouby z lékárny. Dokud jste překyselená, nic se nezmění.

0 0
možnosti
LH

Pane Rýznare, já sice nejsem překyselená, ale i tak vám děkuji za doplnění. Udržet se zdravým sestává z mnoha kroků a postupů, které nelze všechny vyjmenovat v jednom článku. Můj se týká hlavního problému u osteoporózy, o kterém se téměř nemluví. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tělo je v neustálé přestavbě, kterou reaguje na změny prostředí a nároky na něj kladené. Pokud se člověk přestane hýbat, sedí v zaměstnání a potom doma u televize, tak si tělo řekne, že je zbytečné nosit těžké svaly a mít pevné kosti a upraví je podle zátěže. Pokud nebudete zatěžovat organismus, můžete vypít mléka hektolitry a vápník z vás vyjde, víte kudy.:-)

3 0
možnosti
SN

:-)  Autorko, každý jsme bohudík jiný. Já jsem vyrostl na mléku, maso jsem v mládí moc nemusel. Piji ho dodnes i když v menším množství. Samozřejmě, někdo může být na mléčnou bíkovinu, nebo kasein alergický, ale mohu říci, že si tělo postupně zvykne. To byl případ mého vnuka.  Kosti mám jak ze železa, desítky pádů z koně ( do věku úctyhodného starce) jsem závodil, dodnes denně jezdím, ale už napadám tak často, ani jedna zlomenina. A to jsem byl někdy opravdu zřízený, že na mně nebyla hezká podívaná. Žena, která se mléku vyhýbala, v poměrně mladém věku spadla z metrové zídky a hned dvě zlomeniny. Paže i noha. Špatně ji to opravili, znovu lámání, oprava se nepovedla, do smrti kulhala. Těch článků co se vyrojily po sameťáku, že mléko dospělým škodí, těch už bylo!! Rodiče žili spokojeně s pravidelnou snídaní bílou kávou a k večeři denně mléko a brambory, velmi dlouhý život! Ale pořád v pohybu, až do pozdního věku. .......a vo tom to je.....!  !!

1 0
možnosti
LH

Pane Nováku díky za váš názor. Také je dobré, pokud někdo začne s nějakou úpravou stravy, aby o té metodě byl přesvědčen, že mu pomůže a věřil jí. Jinak se přemáhá a spíše si škodí. Hlavní je též klidná mysl a radost ze života, že.:-)

0 0
možnosti
JS

První věc, když jsem se setkal se svým léčitelem bylo, abych mu popsal co za celý den sním a vypiji.

První co vyhodil bylo mléko, jogurty. Zakysané mléčné výrobky ano, tvrdé sýry ano, měkké sýry ne.

Jinak co se týče opalování, rovněž pravda. Všichni jsou vystrašení z rakoviny kůže, kupují předražené krémy s faktory 50 a více, ale že krémy chrání pouze před dvěma složkami, které způsobují pouze zrudnutí kůže a ta třetí proniká vesele přes všechny krémy a způsobuje zmíněnou rakovinu, to už nikdo neříká....

0 0
možnosti
LH

Máte moudrého léčitele. S těmi mléčnými zakysanými výrobky je to pravda, ale... Jsem v podstatě vegan. Když si jednou za čas uvařím brynzové halušky, protože nemůžu odolat, okamžitě po jídle začínám kašlat, je to až neuvěřitelné. :-)

0 1
možnosti
Foto

Stejně tak k odvápnění přispívá přílišná konzumace masa, uzenin, bílého cukru a jiných kyselinotvorných potravin... Všechny ty moc dobré a chutné věci. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi